“ZOVI ME LENA I DA LI VOLIŠ ME”, NOVA PESMA PRELEPE LENE KOVAČEVIĆ

admin
0 0
Read Time:52 Second

Pesma sa kojom se Lena ove godine predstavila na Pesmi za Evroviziju pisana je u čast Leninoj majci, koja je na žalost preminula početkom godine. Ova dirljiva balada nosi priču beskonačne ljubavi, ali i zaraznog ritma i linija koje su pobrale za kratko vreme velike simpatije, kako domaće tako i strane publike, nazivajući Lenu “Srpskom Šade”.

Muziku, tekst i aranžman kao i produkciju potpisuje Lenin muzički producent Darko Dimitrov, tekstopisac je Vladimir Danilović, u aranžmanu je učestvovala sjajna ekipa iz Makedonije, Lazar Cvetkovski i Robert Bilbilov.

Lena Kovačević, pripremila je poseban poklon svojoj publici pod nazivom “Da li voliš me”, emotivnu baladu u prepoznatljivom stilu Leninog vokalnog i muzičkog izraza.

Muziku i tekst napisao je izvrstan muzičar Filip Bulatović, dok aranžman i produkciju potpisuje Lenin muzički producent Darko Dimitrov. Pesma je premijerno izvedena u rasprodatoj sali Zvezdara Teatra u Beogradu.

Spot za pesmu “Da li voliš me” režirala je upravo Lena.  Ovo je ujedno i Lenin prvenac u režiji spotova, u kome originalno predstavlja tri žene iz različitih profesija koje imaju identično pitanje.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BIOLAGE: Priroda u službi njege vaše kose

BIOLAGE priča počela je 1990. godine kada je frizer Arni Miler uvidio da priroda ima rešenja koja se mogu iskoristiti u njezi i zaštiti kose. Od tada Biolage proizvodi pružaju prelijepe rezultate dok su istovremeno nježni za kosu. Veoma brzo ovaj brend oduševio je stiliste širom svijeta! Neprestano se poboljšava, nudeći […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now