Aleksandra Prijović je najsrećnija žena: Snovi se ostvaruju, cijela porodica slavi

admin
1 0
Read Time:53 Second

Prije tri dana Aleksandra Prijović završila je trodnevnu turneju u Rijeci, ali nema mnogo odmora jer je s nestrpljenjem iščekuju i ostali gradovi u regionu.

Ipak, juče je bio poseban dan za njihovu porodicu, te pjevačicu ne interesuju poslovne obaveze jer majka Aleksandre Prijović proslavlja 50. rođendan.

Borka Mihajlović najveća je ćerkina podrška od prvog dana kada je Aleksandra počela da se bavi javnim poslom.

Muzička zvijezda nikada nije krila da je njena mama podnijela veliku žrtvu kako bi ona danas bila najpopularnija pjevačica u regionu i ostvarila sve svoje snove, i na tome joj je vječno zahvalna.

Zato je 18. april u Prijinom srcu poseban jer ga uvijek provodi sa mamom i porodicom, proslavljajući Borkin divan dan.

Ove godine je dodatno važan jer iako izgleda kao da joj je sestra, majka Aleksandre Prijović proslavlja 50. rođendan, a specijalna čestitka stigla joj je od unuka Aleksandra.

Pjevačica se oglasila na društvenim mrežama podijelivši fotografiju sa mamom sa koncerta u Osijeku, gdje joj je upravo Borka bila specijalni gost uz emotivnu, a jednostavnu poruku: “Srećan rođendan, mama”.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Preminula voditeljka Bojana Janković

Beživotno telo B.J. (1977) pronađeno je večeras oko 19 u stanu u Ulici Đure Daničića, u Starom gradu, nezvanično saznaje Nova.rs.   Tužilac je naložio da se telo uputi na Institut za sudsku medicinu. Domaći mediji pišu da je u pitanju voditeljka Bojana Janković, bivša supruga člana grupe Beogradski Sindikat, […]

Subscribe US Now