Marinku bi srce zaigralo od ponosa: Nikola Rokvić krenuo pješke na put od 1.150 kilometara, kako bi pomogao bolesnoj djeci

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 25 Second

Sin muzičke legende Marinka Rokvića može se pohvaliti blistavom karijerom i pjesmama koje su na prvo slušanje osvojile srca publike.

Uprkos svim materijalnim blagodetima, mladog pjevača oduvijek je krasila izražena skromnost, a najnoviji gest Nikole Rokvića mnoge je ostavio bez teksta.

Zajedno sa suprugom Bojanom Barović, Nikola je osnovao fondaciju ”Porodica” koja ima za cilj da pomogne ugroženoj, bolesnoj i talentovanoj jdeci.

Tim povodom on je 22. aprila krenuo pješke na Eginu, kako bi se poklonio svetom Nektariju Eginskom, velikom svetitelju koji pomaže bolesnima, a gest Nikole Rokvića oduševio je njegove obožavaoce.

“Naša možda i najveća želja do sada, da pomažemo djeci i onima kojima je to najpotrebnije je najzad počela da se ostvaruje onako kako mi želimo – osnivanjem naše fondacije “Porodica”! Naša prva misija je počela upravo danas! I naša prva misija će biti pomaganje pedijatrijskoj onkologiji. Sigurnim koracima na OVAJ PUT ZA DJEČIJU RADOST”, rekla je Bojana Rokvić, koja je sa svojim suprugom osnovala fondaciju.

Pjevačev podvig ima za svrhu da podstakne sve da finansijski pomognu uzvišeni cilj koji imaju on i njegova supruga.

“Naša želja je da zajedničkim snagama prikupimo neophodna sredstva za kupovinu aparata koji će pomoći za dijagnostifikovanje kancera mozga kod djece, kao i renoviranju dječje onkologije. Za sve to nam je potrebno 200. 000 eura, a ja ću sa ovog svetog mjesta krenuti pješke, putem Atine, tačnije do ostrva Egine i manastira Svetog Nektarija Eginskog i tim putem od 1.060 kilometara prikupljaću neophodna sredstva. Zato pozivam sve kompanije, pojedince, ali i moje prijatelje da nam pruže podršku i da ostvarimo ovu veliku misiju”, zaključio je Nikola Rokvić.

Prelijep gest Nikole Rokvića vrijedan je divljenja, a korisnici društvene mreže Instagram neumorno šalju poruke podrške ovom divnom čovjeku i humanitarcu.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

TANJA SAVIĆ NAPORNO RADI NA NOVOM ALBUMU: Već neko vrijeme intenzivno snima spotove

Popularna pjevačica Tanja Savić uveliko radi na novom albumu na kome će se, mimo singlova, naći i jedan duet sa muškim izvođačem, a Tanja još uvijek nije htjela da otkriva o kome je riječ. Ona se oglasila na svom Instagram profilu uz sliku iz auta s maskom na licu i […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now