Sajfer pred objavljivanje albuma prvenca oštro poručio zavidnim kolegama: “Ma, ko ih je*e”

admin
1 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

 

I dok se u današnje vreme svi foliraju i žive lažne živote, kako bi prikupili mrvicu pažnje ljudi koji prate, likuju, ali i osporavaju njihov rad, reper Sajfer nakon svega što je prošao u životu, vratio se kao Feniks iz pepela i svima otvorio oči.

 

Naime, on je odlučio da na nesvakidašnji način najavi svoj album prvenac pod nazivom “Anima”. 

 

Kao što na kraju mnogih filmova i biva, glavni akter nakon svega i svih koji su prošli kroz njegov život sedi sam, pa je tako i kod Sajfera, koji se nalazi sam u praznoj dvorani i izgovara reči, nakon kojih će mnogi sesti i razmisliti šta i kako dalje:

 

“Dok se trudiš preživjeti u ovom surovom svijetu, otežavat će ti mnogi, ljubomorni prijatelji, zavidne kolege, dušmani i kojekakvi klošari, neki će te i tapšati po ramenu, a potajno željeti tvoju propast.. ma ko ih jebe!

Da bi odskočio, moraš i dno dotaći

Moraš se boriti

Nema bježanja

Ne možeš druge promjeniti, ali sebe možeš, a tada i tvoj svijet se mjenja

Nikada, ali nikada ne odustaj, jer kraj ne postoji, postoji samo novi početak.

Hvala na ljubavi, hvala na podršci, bez vas ovo ništa ne bi bilo moguće!

Poklanjam vam album “Anima”.

 

Kratko i jasno, u nekoliko rečenica, objasnio je ključ današnjeg društva, kako se treba boriti za sebe i stvarati ono čemu svaki pojedinac treba da teži. 

 

Posebne reči, poseban datum, ali i posebna poruka koju je želeo da pošalje novim projektom na kom je radio proteklih meseci.

 

Foto: Privatna arhiva

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

*SANJA VUČIĆ ŽIRI MEĐU METALCIMA: POKAŽITE JOJ SVOJ TALENAT I OSVOJITE ULAZNICE ZA KONCERT RAMMSTEIN-A U BEOGRADU!

  Očekuje nas nezaboravan muzički doživljaj kada planetarno popularni RAMMSTEIN razdrma Beograd 24. i 25. maja, obećavajući najveći spektakl regiona! Pre nego što se pripremimo za ovaj epohalnu događaj, /SETV poziva sve kreativne bendove i fanove da se pridruže jedinstvenom online muzičkom konkursu – DU HAST TALENT! Sanja Vučić, pevačica […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now