JASNA STIGLA DO MUSTAFE SANDALA! Pevačica osvaja tržište u Turskoj, oduševila Serkan Kaya, evo ko je sledeći

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

Tek što je profesionalno zakoračila na estradnu scenu, pevačica Jasna Šćepanović ruši sve prepreke pred sobom.

Osim što priprema novu pesmu Jasna osvaja i strana tržišta. Konkretno u Turskoj.

Popularni turski pevač Serkan Kaya, nedavno je imao priliku da se, preko zajedničkih prijatelja upozna sa Jasnom. Tada je bio oduševljen njenim pevanjem, ali i poznavanjem turskog jezika. “Da, bio je iznenađen kada je čuo kako pričam Turski, dok mu nisam objasnila da sam nekoliko godina živela u Istanbulu. Imam tamo zaista dosta prijatelja i bar jednom mesečno, ako ne više, posetim ovaj lepi grad”- rekla je Jasna.

Koliko je ostavila dobar utisak na toj proslavi, govori i podatak da su je producenti jedne od najvećih turskih muzičkih agencija, koji rade sa najvećim turskim zvezdama pozvali da dogovore koncerte koji bi trebali da se realizuju ovog leta. – Iznenađena sam odakle vam ta informacija – rekla je začuđeno Jasna, pa nastavila. Došlo je do ponude i sigurno je da će doći i do saradnje, koju ćemo dogovoriti pri mom sledećem odlasku u Istanbul. Ništa ne morate da brinete, na vreme ću vas obavestiti o svemu – kaže pevačica.

O tome da li je tačno da će doći i do saradnje između nje i Serkana Kaye, koji je, pored Mustafe Sandala jedan od njihovih najvećih zvezda, nije htela da priča da se planovi ne bi izjalovili, a kako saznajemo imaće priliku i da se sretne sa bivšim suprugom Emine Jahović u Istanbulu.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Sale Tropiko pao u tržnom centru: Hitna pomoć odmah reagovala, pevač zadržan u bolnici

Pevač Tropiko benda Aleksandar Cvetković završio je u bolnici. Kako saznajemo, pevaču je danas iznenada pozlilo u jednom tržnom centru, nakon čega je ubrzo stigla hitna pomoć. Sale je zadržan u Urgentnom centru gde će mu tokom noći i sutrašnjeg dana biti rađene dodatne analize kako bi se itvrdio izrok […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now