Novi DJ Krmak, novi singl, nova priča za novo vrijeme današnjice

admin
1 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Regionalno popularni DJ Krmak predstavio je novi singl pod nazivom “Sirotan“, koji obilježava novi smjer u njegovoj karijeri, novi DJ Krmak za novo vrijeme današnjice. Pjesmu autorski potpisuje Goran Žižak, dok je aranžman napravio Mihailo Rajičić Mixa. Režija zanimljivog i veselog video spota povjerena je Toxic Entertainment-u. 

Goran Žižak, poznatiji kao DJ Krmak, svojim neobičnim imidžom privukao je ogromnu pažnju javnosti otkako se pojavio na sceni. Naime, niko nije ostao imun na pojavu pjevača, najprije zbog ekscentričnog izgleda i specifičnog scenskog nastupa, ali i tekstova pjesama koji se tiču uglavnom aktualnih životnih tema s kojima je napravio pravu pomutnju na estradi. 

“Uradio sam nešto za novi naraštaj jer uistinu svakih 5 godina je smjena generacija i svatko od nas umjetnika bi trebao prepoznati ovu činjenicu, ukoliko ne zaostaje tj. ostaje po strani i smanjuje mu se produktivnost. Prema tome evo da bih pratio trend objavio sam pjesmu “Sirotan”, koja je već vani, i može se primjetiti da je jako uspješna i prepoznatljiva za slušatelje jer svaki dan je sve veći broj pregleda na mom službenom Youtube kanalu – DJ Krmak Official Channel, a i društvene mreže se uveliko uzdiže, ali spontano bez naguravanja i forsiranja. Tako da sam trenutno veoma zadovoljan i očekujem da ovo ljeto će da se nova pjesma vrti svud.” izjavio je DJ Krmak.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

DANIEL TRENČOVSKI OSVOJIO NAGRADU ZA "OTKRIĆE GODINE"

Jedan od natraženijih i najpopularnijih pevača današnjice, momak koji dolazi iz Francuske, Daniel Trenčovski dobio je u Kraljevu nagradu za “Otkriće godine” ! Ovaj mladi i odličan pevač je nedavno izbacio svoj single “Kazna ljubavna” koja je za mesec dana prešla milion pregleda na mreži YouTube!  Pogledaj video Bravo!

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now