TOP ATMOSFERA NA KONCERTU NATAŠE BEKVALAC!

admin
1 0
Read Time:47 Second

Pevačica Nataša Bekvalac publici je priredila nezaboravan koncert u hotelu Hyatt Regency Kotor Bay Resort, kojim je zvanično započeo “Hyatt Summer Stage”, a trud koji je mesecima ulagao organizator, kako bi sve ispalo savršeno, urodio je plodom. Prelepa Nataša se u jednom trenutku na sceni pojavila u dugoj crnoj haljini, a stajling je oduševio prisutne. Bokokotorskim zalivom se prolomio aplauz oduševljenja kada su krenuli prvi taktovi dobro poznate pesme “Mala plava” sa kojom je i započela svoj nastup. Pevačica je nizala hitove kao što su “300 stepeni”, “Ja sam dobro”, “Ne brini” a publika je tokom čitavog spektakla bila na nogama.

U prelepom ambijentu hotela Hyatt u Crnoj Gori i koncertu uživale su i Danijela Dimitovska, Sandra Čoban, Tašana Korać, Vesna Jerković… Sa nestrpljenjem očekujemo svetski glas i magični osmeh Nine Badrić koja će nas kroz zvezdanu noć voditi stihovima svojih hitova i to 17. jula od 20 časova.

Karte se mogu kupiti putem gigstix platforme

Foto: Easy production

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

OD JESENI SLEDI SPEKTAKL: DJ Krmak ulaže velike cifre i priprema koncerte

Zvezda starog kova čiji sjaj ne bledi, zasigurno je i Goran Žižak. Opšte poznata stvar je da se za sve nastupe DJ Krmka uvek traži karta više, jer atmosferu svojim šarmom i pozitivom uvek dovede do usijanja. Pored velikih nastupa širom regiona, privatnih slavlja, dolazi polako, ali sigurno red na […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now