NA JUGU SRBIJE SAM I MOGU DA GOVORIM NAŠIM DIJALEKTOM: Sanja Vučić napravila spektakl u Leskovcu, publika u delirijumu (FOTO/VIDEO)

admin
filter: 0; jpegRotation: 0; fileterIntensity: 0.000000; filterMask: 0; module:0facing:0; hw-remosaic: 0; touch: (0.49895835, 0.49895835); modeInfo: ; sceneMode: Auto; cct_value: 0; AI_Scene: (-1, -1); aec_lux: 42.0; hist255: 0.0; hist252~255: 0.0; hist0~15: 0.0;
0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

NA JUGU SRBIJE SAM I MOGU DA GOVORIM NAŠIM DIJALEKTOM: Sanja Vučić napravila spektakl u Leskovcu, publika u delirijumu (FOTO/VIDEO)

Muzička zvezda Sanja Vučić svojom koncertnom otvorila je treće veče na 34. “Roštiljijadi”.

Nastup je započela hitom “Zelenooka”, a potom su ređali hitovi za njenog albuma prvenca “Remek delo” i EP-a “Makadam”, a publika je sa njom pevala uglas od prve do poslednje reči. Sanja je priredila sjajan provod svojim fanovima i bez obzira na ogradu, ispunili prostor ispred bine.

– Mnogo mi je drago što sam u mom kraju, na Jugu Srbije i gde mogu da govorim onako našim dijalektom, bez ustezanja (smeh) – kaže Sanja i dodaje:

– Veliki sam gurman, sve sam pojela, sve specijalitete sa roštilja i odlično je sve, baš kao za mene. Moj muzički program je raznolik, ima tu više žanrova, stilova, pevam i pesme drugih izvođača, jer moj opus još uvek nije toliko širok, nemam svojih pesama da mogu dva sata da pevam samo svoje pesme. Ali, tu ima pesama za sve od 7 do 77 godina – veli muzička zvezda.

U toku svog nastupa na “Roštiljijadi”, Sanja je podsetila leskovčane i na hitove iz grupe “Hurricane”, kao što su “Favorito”, “Legalan”, “Loco, loco” i druge.

Pevačica je dobijala poklone od publike, odnosno popularne šnalice i ruže. Nastup je trajao više od tri sata, a publika je svojim kućama otišla promukla od pevanja sa Sanjom.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Trijumf: Draganu Mirković na letnjoj turneji slušalo više od pola miliona ljudi

Koncertom u bugarskom gradu Vidinu pred više od 20 hiljada ljudi, Dragana Mirković je na trijumfalan način završila ovogodišnju veliku letnju turneju na kojoj je uspela da nadmaši čak i najbolje prognoze te ju je tako tokom dva meseca slušalo preko pola miliona ljudi! Ova fascinantna brojka osim što pokazuje […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now