DAVOR BADROV : KILOMETRI SAD NAS DELE

1 0
Read Time:45 Second

Popularni pevač, Davor Badrov, već punu deceniju niže hitove i oduševljava publiku u regionu.Svoje obožavaoce, odlučio je obradovati novom pesmom, u i vreme pandemije.Publici na dar, Badrov je darovao, nostalgičnu i emotivnu pesmu pod nazivom   ,, Kilometri sad nas dele”. 

,,Svaka pesma koju pevam, ima uporište u svakodnevnom životu. Iskrene životne priče, otpevane iz srca, publika zna da prepozna.Ovo je pesma za sve one, koje je pandemija zaustavila sa jedne strane granice. Za one, koji su daleko od rodnog kraja, kojima najmiliji fale. Život često razdvoji ljude, možda dobijete materijalno, ali praznina u duši ostaje”, zaključuje Badrov u izjavi za medije.

Sigurni smo da ćete pustiti suzu uz novu Davorovu pesmu, kojoj muzički stručnjaci predviđaju, da će nadmašiti regionalni hit kojim se Badrov proslavio ,, Ja baraba, sve joj džaba”.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

CATRICE MAKE-UP ZA ZIMU: NAJBOLJI KVALITET PO NAJBOLJOJ CIJENI!

Ako nijeste sigurne kako bi se mogle šminkati tokom najhladnijeg doba u godini, slijedi nekoliko zanimljivih make up ideja za zimu uz koje ćete biti zavodljive, posebne i sa uspješno naglašenim najvećim prednostima na licu. Make up za zimu može biti zanimljiv kao i za svako drugo godišnje doba. Klasični […]

Subscribe US Now