Dino Merlin: Novi album izlazi na proljeće i tada krećem na veliku turneju

admin
0 0
Read Time:46 Second

Potpisao sam ugovor za koncert u Skoplju i novogodišnji spektakl, naveo je Merlin

Vodeća bh. i regionalna zvijezda Dino Merlin za Faktor je ekskluzivno najavio novi album.

-Potpisao sam ugovor za koncert u Skoplju i novogodišnji spektakl. Tu će praktično početi naša nova priča oko svijeta. Na proljeće izdajem novi album i krećem na turneju. Naziv albuma neka još ostane tajna – rekao je Merlin.

On je jučer ponovo uspio ujediniti autore i konačno je nakon nekoliko pokušaja održana Skupština Asocijacije kompozitora – muzičkih stvaralaca (AMUS). Muzička zvijezda još jednom je potvrdila autoritet koji uživa među kolegama.

– Ovo je jedna velika pobjeda AMUS-a. Sad sam jako euforičan i drago mi je što se završila ova velika Skupština AMUS-a, gdje smo usvojili dokumente potrebne za rad i gdje smo izabrali novo rukovodstvo. Pokazali smo da možemo izgraditi funkcionalan sistem za dobro autora, koji žive od svog rada i generacija koje dolaze – kazao je Merlin.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Bane Bojanic ekskluzivno za Balkan Stars

Vaše pesme su pesme koje će trajati i koje se pevaju godinama. Koja je po Vama pesma koja je obeležila Vašu karijeru ? Prvo, hvala Vam na tako lepim rečima. Što se tiče pesama, ima nekoliko pesama koje bih izdvojio. “Gorska vila”, “Pola vino, pola voda”, “Samo pijan mogu da […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now