Bane Bojanic ekskluzivno za Balkan Stars

Semir Kaljic
0 0
Read Time:1 Minute, 39 Second

Vaše pesme su pesme koje će trajati i koje se pevaju godinama. Koja je po Vama pesma koja je obeležila Vašu karijeru ?

Prvo, hvala Vam na tako lepim rečima. Što se tiče pesama, ima nekoliko pesama koje bih izdvojio. “Gorska vila”, “Pola vino, pola voda”, “Samo pijan mogu da prebolim”, “ova pesma moj je oproštaj” sun eke od pesama koje su obeležile moju karijeru I koje publika I posle 20 godina rado sluša.

Bio si jedan od najpopularnijih pevač devedestih , zašto si napravio pauzu ?

Prvo je došlo do zasićenja, zatim sam se oženio, preselio u Ameriku I poželeo da se posvetim porodici. Nisam hteo da moja deca odrastaju bez prisustva oca, a sigurno je da bih često bio odsutan, jer sam zaista dosta radio. Sada, kada su deca velika, kada sam postavio neke stvari u životu I poslu na svoje mesto, mogu da se opuistim I vratim muzici, koju obožavam.

Ova pesma moj je oproštaj , mnogi smatraju pesmom za sva vremena, kako je nastala ?

Ta pesma je posvećena jednom prijatelju koji je tragično izgubio život. Ljudi su osetili emociju u njoj I zato toliko godina traje I dalje se sluša kao prvog dana.

Nedavno ste uradili dve nove pesme, tj obradili ste Vašu pesmu Samo pijan mogu da prebolim i Neka . Kako ste zadovoljni uspehom pesama ?

S’obzirom na to da me nije bilo 17 godina u muzici, koliko je trajala pauza, ja sam prezadovoljan. Za pesmuz “Samo pijan mogu da prebolim”, ja I moj tim smo znali da će biti pun pogodak, iako je malo izmenjena. U staroj verziji nema druge strofe, a u novoj smo uradili I drugu strofu, a pesma “Neka” je bila pravo iznenađenje. Publika ju je prihvatila bolje nego što sam očekivala.

Planovi za naredni period ?

Jas am uradio ceo cd, a pesme ćemo puštati jednu za drugom na svaka 2 do 3 meseca. Nadam se I planiram, uskoro druženje sa publikom na nastupima. Uželeo sam se nastupa I kontakta sa publikom.

Foto: Privatna arhiva/Instagram

Happy
Happy
33 %
Sad
Sad
67 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

NAJKRAĆE ZADRŽAVANJE U RIJALITIJU: Ušao U Zadrugu I Izbačen Nakon Tri Sata, A Sada Se Očekuje Njegov Povratak!

Žurka koja je organizovana u utorak u Zadruzi, nekoliko dana kasnije se i dalje prepričava. Pevačica Jana I njen kolega Aleksandar Zoranić, koji su ukrstili glasove u pesmi “Imperativ” napravili su žurku za pamćenje, a frka koja se digla oko mladog Crnogorac, zamalo je uništila vezu između trenutno najkomentarisanijeg para […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now