Jelena Mudronja : U septembru nova pesma, duet sa Vesnom Perović !

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 44 Second

Jelena, naša javnost je upoznata da uglavnom nastupaš na svadbama i veseljima koliko je zahtjevan posao razveseliti i napraviti dobar provod na zabavama ?

Ja pjevam pop-rock i narodnu muziku.Osim nastupa na svadbama i veseljima nastupam i po klubovima sto znači da pjevam i za mladju publiku. Zahtjevan posao jeste ali muzika je moj zivot. Kad ljudi odu nasmijani sa žurke na kojoj sam pjevala ja sam najsrećnija .To je moja nagrada.

Na koji način se odmaraš posle radnog vikenda ?

Posle radnog vikenda odmaram u teretani 😊.Trening je moja relaksacija.

Koliko je tvoja pjesma “Prvi ples ” sa kojom počinje u glavnom najljepši dan mladenaca tebi pomogla u karijeri ?

Pjesma prvi ples je nježna, romantična i uživam dok je pjevam i gledam kako parovi uz nju plešu. Pomogla mi je baš dosta. Postala sam još više prepoznatljiva po njoj.

Pošto je poznato da pored pjevanja radiš i kao fitnes trener a ujedno si i ostvarena na porodičnom polju kako i na koji način postižeš sve ?

Kao fitnes trener uživam dok radim. To mi je relaksacija kao što rekoh. Volim da pomažem djevojkama i ženama da vode zdrav zivot trenirajući i vodeći računa o zdravoj ishrani. A moja djeca su moj SVIJET. To je nešto zbog čega se živi.

Koji bi savjet često daješ mladjim koleginicama ?

Mladim koleginicama uvjek savjetujem da grade karijeru na pošten način. Jer ja i dalje mislim da u ovom ludom vremenu gdje je mnogo šunda ipak LIJEP GLAS ispliva. Uz pošten i uporan rad naravno.

I za kraj koji su tvoji planovi u predstojećem periodu ?

Plan za septembar je NOVA DUETSKA PJESMA koju sam snimila sa kumom Vesnom Perović. Pjesma se zove KUMA DUGME NIJE. Veselog je ritma. Pjesmu je radila ista ekipa koja je radila i PRVI PLES. Text:Sanja Peric. Muzika :Slavko Milovanovic i Aranzman :Senad Dreševic. Spot će radit Rade Mićanovic sa ekipom. Oni su mi radili spot i za Prvi ples. A spot izdaje takodje kao i PRVI PLES IDJ TUNES. Znači nova pjesma se očekuje do kraja septembra premijerno na IDJ Kanalu.

JELENA MUDRONJA – PRVI PLES

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Budite i vi dio legende!

Budite i vi dio legende!   “Legend World Wide” je sinonim dobrog kvaliteta i vanvremenskog dizajna, koji pristaje savršeno i ostavlja osjećaj velikog zadovoljstva. Namijenjen je pametnim, otvorenim ljudima, dobrog ukusa sa određenim nivoom životnog stila. Savršeni krojevi šortseva u raznim bojama, majice prijatnog materijala, neprikosnoveni modeli kombinezona i haljina […]

Subscribe US Now