BAKI B3 ” POSLE SVAKOG PADA USTANEM JAČI I BOLJI “

admin
2 0
Read Time:2 Minute, 43 Second

Kada ste kretali samostalnu karijeru i iza sebe ostavljali tada jednu od najpopularnijih grupa ” Đogani Fantastico”, da li ste osetili strah i razmišljali o tome,  kako će teći vaša karijera i da li ćete naći svoje mesto na estradnom nebu  ?

Ne, nije me obuzeo strah, jer sam već bio uigran, iskustvo koje je prethodilo i verovanje u svoj kvalitet me vodilo, nisam imao ni malo sumnje u sebe.

Album prvenac i prvi veliki hit ” 5 minuta “, donela Vam je odmah i veliku turneju na tlu tadašnje države, na kakav ste odziv publike nailazili i da li je to bio , sad gledajući sa ove distance, najteži deo za vas ?

Album prvenac i prvi moj hit  ” 5 minuta ” je bio i ostao moja lična karta. Publika me je brzo prihvatila, jer sam već bio afirmisan kao član grupe ”  Đogani Fantastico ” iz koje sam se izdvojio, to mi je bila odskočna daska , pa sam jedino imao težinu da opravdam to sve.

Ubrzo je usledio i drugi Vaš album, sa kojeg se izdvojila pesma ” Olovna ruka “, koja je odmah postala hit i bila prva na top listama radio stanica, da li je tad uspeh počeo da Vas menja ili ste ostali isti ?

Tako je, ” Olovna ruka ” je otvorila sva vrata i postala ultra mega hit, a i dan danas , imam osećaj kao da je juče objavljena. Ništa me nije promenuilo ni popularnost, ni karijera, ni šivot, ostao sam uvek isti.

Vaša karijera je išla ulaznim putem , Vaše pojavljivanje na estradnoj sceni obeležilo je jedno vreme, mnoge generacije su rasle , a mnogo njih je jedva čekalo Vaš nastup u svom gradu. Da li ste doživeli nešto neobično čega ćete se sećati uvek ?

Doživeo sam vrhunac popularnosti, stizala su pisma , delili se autogrami… to je bilo drugačije vreme , najlepše nešto što jedan pevač moše doživeti i to je bilo najlepše vreme u mojoj dosadašnjoj karijeri.

Mnogi pevači su doživljavali i uspehe i padove , šta smatrate svojim možda neuspehom u toku dosadašnje karijere, a šta je ono što vas vodi napred , kao jednog od retkih pevača iz talasa ” devedesetih “, čija karijera nije stala ni kada je dolazio novi talas , ni dolazak  novih generacija ?

Uspeh je bio zagarantovan , a i padovi su bili tu, to je život. Posle svakog pada ustanem jači i bolji.

” Mrak “, ” Blokada “, ” Da nema me ”  i mnogi drugi hitovi se slušaju i dan danas .  Kako ste se uklopili u ovu tzv.       ” novu eru ” , društvenih mreža i kako danas reaguju poštovaoci i ljubitelji vaših pesama ?

Što se tiče ovog novog doba i vremena lepo sam se uklopio, prihvaćen sam i danas bilo gde da se nađem, pored svega onog što sam lepog doživljavao ranije, sada je dodato sa slikanjima i snimcima  za društvene mreže , jer moji hitovi su zastupljeni i danas širom planete gde god žive naši ljudi, u klubovima , na radio i tv stanicama . Svaki novi nastup i svaka nova pesma sa sobom  donosi neku novu energiju.

I za kraj da li su Vaši hitovi autobiografski i da li možemo očekivati u nekom narednom periodu Vašu novu pesmu ?

Da, moje pesme su autobiografske, kao npr. što je pesma  ” Poslednji poziv  “, a uskoro i očekujte od mene nešto sasvim novo.

 

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ZVEZDA GRANDA MIRZA DELIĆ IZDAO NOVU PJESMU " PRESKUPA SI"

Mirza Delić, jedan od najboljih vokala iz Bosne i finalista Zvezda Granda 2017. godine, izbacio je novu pjesmu i spot pod nazivom “Preskupa si”.   Nakon učešća u Zvezdama Granda koje mu je donijelo mega popularnost među publikom Balkana, Mirza je izdao sedam pjesama, a ovih dana još jednu, za […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now