Sunset Fashion 2024: Novi izazov, stara namjera

Kana Tomasevic
1 0
Read Time:4 Minute, 18 Second
Treće izdanje Sunset Fashiona, događaj koji spaja modu, umjetnost i ekologiju, održaće se 31. avgusta u Ulcinju na jedinstvenoj Velikoj Plaži na Adi Bojani.
 
Borba za očuvanje prirode nikada nije bila važnija. Misija događaja je da kroz modne revije i umjetničke performanse vratimo prirodi za sve što nam nesebično pruža. Sunset Fashion je više od događaja – to je pokret. Ove godine ponovo se okupljamo na jedinstvenom mjestu gdje se rijeka Bojana ulijeva u Jadran, u prostoru prepunom magije i prirodnih ljepota. Poslednjeg dana avgusta, u prelijepom Azul Beach Resortu, očekuju vas revije lokalnih, regionalnih i svjetskih dizajnera, uz spektakularne zalaske sunca, dobru muziku i ples .
 
Ovaj događaj postoji zahvaljujući zajednici ekološki osviještenih umjetnika, dizajnera, muzičara i glumaca koji svojim talentom i energijom podržavaju njegove ciljeve. Na pisti, postavljenoj na pijesku Velike Plaže, predstaviće se neka od najzvučnijih imena modne scene kao što su Igor Todorović, PS Fashion, Six One Nine, Milova, Mashinka, Cher Sea, Sans Voix, Igor Jagych kao i mnogi drugi. Pored dizajnera, tu će biti i brojna poznata lica, poput pjevačice Tijane Dapčević, književnice Minje Marđonović i drugih gostiju iznenađenja. Ovaj dogadjaj podržaće veliki broj javnih ličnosti.
 
 
 
Prikupljena sredstva biće donirana za očuvanje Velike Plaže i okoline. Kroz modni događaj pokazujemo da estetika ima snagu da mijenja svijet. Sunset Fashion nije samo revija – to je naš način da se odužimo prirodi koja nam pruža život.
 
Helen Babić i Ivana Stanković, vlasnice IDEJA Creative Agency, pokrenule su Sunset Fashion 2022. godine s ciljem da promoviraju Ulcinj , Veliku plažu i Adu Bojanu kao dragocjeni region, ali i da se aktivno zalažu za njegovo očuvanje. Njihova inicijativa traje sve dok ne stvorimo održive uslove na Velikoj Plaži – oazi mira i prirodne ljepote.
 
 
 
Pridružite nam se 31. avgusta u 18h u Azul Beach Resortu i uživate u jedinstvenoj simbiozi prirodnih ljepota, novih modnih trendova, muzike i pozitivne energije. Budimo uz prirodu, jer je ona uvijek tu za nas.
 

Igor Todorović

Kolekcija Resort 2025, najnovija je kolekcija Atelje Igor Todorovic namijenjena ženi koja od jutra do večeri njeguje autentičnost, ljubav prema kvalitetu i plemenitosti tkanina. Izradjena je od materijala koji su prirodnog porijekla i biorazgradvi. Osnovni kolorit kreće od bijele ka tonovima bež i zlatne gdje i na taj način prati dan jedne žene od svitanja do zalska sunca. Pažljiva zanatska izrada, ručna dorada i posebni krojevi usaglašeni sa udobnošću trenutaka opuštanja i odmora čini kolekciju Resort 2025 sadržajnom u izboru komada koji mogu da budu adekvatan stil mnogim damama. Kolekcija je limitiranih količina zbog autentičnosti, kako klijenata ateljea tako i stalne potrebe za novim idejama i novim ciljevima.

 

Six One Nine design

Kolekcija “Retro Future” donosi smjeli spoj gipsy boho stila i futurističke senzualnosti, naglašavajući žensku slobodu kroz zemljane tonove i razne printove. Inspirisana španskom kulturom, linija prikazuje divlju stranu žene, sa krojevima koji ističu njenu senzualnost i neukrotivu prirodu. Svaki komad odiše erotikom i slobodoumnim duhom. Najveći fokus je na udobnosti i lepršavosti materijala, koji omogućavaju lakoću pokreta i osjećaj potpune slobode.

Fakultet za dizajn

Fakultet za dizajn i multimediju na Univerzitetu Donja Gorica (UDG) i smjer Modni dizajn predstavlja jedinstvenu spojnicu kreativnosti i tehnologije, gdje studenti razvijaju svoje talente kroz savremene studijske programe. Tokom studija, studenti modnog dizajna stiču sposobnost da kreiraju održiva rešenja koja kombinuju estetiku i funkcionalnost, uz poseban fokus na održivost.

Milova

Kolekcija “Talasi” inspirisana je slobodom i neiscrpnim traženjem inspiracije u prirodi.

PS Fashion

PS Fashion je najveća srpska modna kuća u Srbiji i sve zastupljeniji brend u regionu. Iza svake priče o uspehu stoji trud, požrtvovanost i upornost, ali i inspiracija koja nas motiviše bez prestanka i ruši sve prepreke. Više od 20 godina postojanja modne kuće njihova inspiracija je ljubav. Zaljubljeni su u modu, posvećeni ženi. Ženi čiji je osmijeh njihov najveći imperativ. Zbog toga je njihov slogan – jer vam dobro stoji! Na Sunset Fashionu predstavlja dio nove kolekcije koja te poziva da budeš smjela, slobodna i u skladu sa svojom prirodom.

Mashinka

Inspirisana ženom koja je svoja i slobodna. Kreiraju jedinstvenost, seksipil i kvalitet. Želja im je da se  se njihovi komadi nose kako na plaži i prirodi tako i u gradu, ističući posebnost i jedinstvenost  svake žene.

Sans Voix

Jesenja kolekcija “Afrodita” obojena je pastelnim bojama gdje preovladavaju roza, zelena, crvena, kao i uvijek elegantna crna boja, predstavljajući tako iskorak iz stereotipnih jesenjih nijansi. Elegancija modela, prefinjeni stil i moderan dizajn izrađeni su od prefinjenih materijala prvenstveno svile, brokata, cipke i tila. Modeli su dvodjelni tako da se mogu medjusobno kombinovati i igrati bojama cime se dobija veci spektar mogućnosti za svakodnevni izgled dama.

IGOR JAGYCH

Brend Igor Jagych najbolje je opisati kao spoj elegancije, sofisticiranosti i urbanog stila današnjice. Inspiracija za dizajn dolazi iz zamišljenog stila života koji koji je prožet lakoćom, slobodom duha i neizostavnom dozom elegancije.

 

Evropski brend RoDaSoleil je razvio i patentirao kupaće kostime sa SPF zaštitom koji se sastoji od hiljada mikropora koji propustaju određenu kolicinu UV zraka. Na ovaj način mozete dobiti zdrav ten (i jos ravnomjerniji ten ako ispod nanesete SPF kremu) dok štiti vašu kožu od opekotina i fotooštećenja. Kupaći kostimi savršeno prijanjaju i koriguju figuru uz body shaping efekat.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Zona Isključenja "Ima nešto" za festival u Slavoniji

Zona Iskljuchenja, jedan od najvažnijih rock sastava iz Bosne i Hercegovine, donosi svoj prepoznatljiv zvuk publici već skoro tri decenije. Nastao u Goraždu 1995. godine, bend je svoje ime dobio po specifičnim okolnostima u kojima je grad bio za vrijeme rata, kada je proglašen sigurnosnom zonom UN-a. Upravo iz tih […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now