Jedna od najlepših devojki na Balkanu rekla je “DA” svom dugogodišnjem izabraniku!

admin
5 0
Read Time:2 Minute, 37 Second

Prelijepa Zorana Stanković se vjerila osmog marta, ove godine.

“O tome smo odlučili porazgovarati ni manje ni više nego sa njom.”

Prelijepa Zorana, inače direktor modne agencije BStars Models je imala iznenadjenje od svog dugogodišnjeg dečka, koji je zaprosio!

Ne mogu reći da nisam očekivala, ali baš za osmi mart to stvarno nisam. Očekivala sam za njegov ili svoj rođendan, godišnjicu…
Taj dan smo imali jedno bitno porodično okupljanje. Ostali smo do kasno. Kada smo došli u stan rekao mi je da me vodi na jedno mjesto. Uzela sam nekoliko stvari i izašla.
Došli smo ispred zgrade gdje moj prijatelj Dejan ima apatman, inače to je jedan od boljih apartmana u Banja Luci, apartman Tea. Sve preporuke!
Mislila sam da je organizovao neku večeru i da ćemo tu ostati.
Kada smo prišli vratima stavio mi je povez na oči i ušli smo u apartman. I dalje nisam ništa slutila, jer mi imamo našu pjesmu, kao i svaki par i nadala sam se da će me uz nju zaprositi.
U pozadini je bila sasvim druga pjesma, ali takođe prelijepa, pjesma koja nosi veoma bitnu pouku.
Kada mi je skinuo povez i kada sam ugledala naše prijatelje, srce mi je lupalo kao da će iskočiti, u tom trenutku sam se okrenula i vidjela prsten.
Ne mogu vam opisati taj osjećaj, to je nešto neopisivo.

Kako ste “podnijeli” to iznenađenje ?

Ja sam plakala nekih 5-6 minuta. Imala sam osjećaj da ću se onesvijestiti. Ovo je nešto što bih poželjela da svaka djevojka doživi. Potrudio se baš, sve je to na mudar i neprimijetan način izveo.
Ja sam inače pravo njuškalo i sve primijetim, ali svaka mu čast kad je uspio sve ovo spremiti.

Od veridbe je prošlo mesec i više dana, da li su se slegli utisci ?

Još uvijek se nisu slegli utisci i nakon mjesec i po od toga, imam osjećaj da je sve ovo san i da ću se svaki čas probuditi, stalno gledam u prsten i ne vjerujem.

Pošto imate “oko za sve” da li Vam se svideo odabir prstena koji ćete pamtiti i čuvati celoga života ?

Što se tiče prstena, mnogo mi se sviđa. Baš ide uz mene i ima jako lijepu simboliku. Da sam sama birala ne bih ljepši odabrala.

Kada ste planirali da stanete na “ludi kamen” ?

Svadba će biti sledeće godine, ali mi već sad pripremamo ono najbitnije, jer za čas se termini popune. O ovoj nismo ni razmišljali, jer ja završavam fakultet, pa sam trenutno tome posvećena, jer mi je obrazovanje zaista bitno.

Danas je retkost videti da tako uspešna devojka i veoma mlada se odluči za brak, kakav je Vaš stav o tome ?

Ne smatram da sam mlada za brak, jer po meni pravo vrijeme, odnosno neke godine za to ne postoje. To se prosto desi ovog trenutka, sutra. Niko to ne može odrediti, e sad ću se udati/oženiti. To je moje mišljenje.

Poruka za čitaoce i tvoje pratioce ?

Za čitaoce bih imala da poručim samo jedno, najveća sreća u životu je uvjerenje da smo voljeni, voljeni zbog onoga što jesmo, ili bolje rečeno, uprkos tome što jesmo.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Aleksandra Prijović je najsrećnija žena: Snovi se ostvaruju, cijela porodica slavi

Prije tri dana Aleksandra Prijović završila je trodnevnu turneju u Rijeci, ali nema mnogo odmora jer je s nestrpljenjem iščekuju i ostali gradovi u regionu. Ipak, juče je bio poseban dan za njihovu porodicu, te pjevačicu ne interesuju poslovne obaveze jer majka Aleksandre Prijović proslavlja 50. rođendan. Borka Mihajlović najveća […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now