Još jedan skandal Ane Nikolić!

Ivana Nesic
0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

Bivša supruga poznatog kompozitora i repera Stefana Ðurića-Raste , u poslednji period privlači pažnju svojim skandalima, kako medijima, tako i fanovima! Kako saznajemo, pevačica Ana Nikolić napravila je još jedan skandal!

Foto: Privatna arhiva

Ana je vidjenja u jednom od kafića u Beogradu na vodi gde je bila u društvu sa jednim muškarcem sa kim je delovalo da su u dobrim odnosima, ali se ipak moglo primetiti da je malo nervozna . U jednom trenutku, krenula je glasnije da izgovara uvredljive reči upućujući toj muškoj osobi, dok su gosti kafića bili zbunjeni. Nakon toga, usledio je još veći blam! Uzela je svoju tašnu i krenula da ga udara njome , gde su se već gosti kafića šokirali. Ubrzo nakon toga, Ana je pokupila svoje stvari i napustila kafić. Gosti kafića su usnimili ovaj skandal svojim telefonima, tako da, najverovatnije će neko objaviti video još jednog Aninog skandala . Ovo se dogodilo u nedelju u večernjim časovima.

Takođe, njoj nije ovo prvi put da se tako ponaša! Prisetimo se da je krajem 2023. godine otišla do studija poznatog kompozitora Gorana Ratkovića-Raleta , gde ga je pozvala da izadje, a kada je izašao, povišenim tonom krenula je da ga vredja, čak ga je i fizički napala!

Anini fanovi se često pitaju hoće li prestati sa takvim bahatim ponašanjem!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Sloba Radanović progovorio o pesmi "Infarkt duše" i o Darinim prozivkama!

Već nekoliko dana razbuktavala se priča zbog pesme “Infarkt duše” koju je snimio Sloba Radanović, kao što je i Dara Bubamara snimila drugu verziju u duetu sa Željkom Nikolićem! Dara je isprozivala Slobu, tvrdeći da je znao da je ona kupila pesmu od kompozitora Raleta i ne mareći zbog toga, […]

Subscribe US Now