Trijumf: Draganu Mirković na letnjoj turneji slušalo više od pola miliona ljudi

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Koncertom u bugarskom gradu Vidinu pred više od 20 hiljada ljudi, Dragana Mirković je na trijumfalan način završila ovogodišnju veliku letnju turneju na kojoj je uspela da nadmaši čak i najbolje prognoze te ju je tako tokom dva meseca slušalo preko pola miliona ljudi!
Ova fascinantna brojka osim što pokazuje da je Dragana popularnija nego ikada, još jednom je potvrdila i da za njenu muziku ne postoje granice pošto je održala spektakularne koncerte u svim zemljama regiona i nekoliko u Evropi.
Ono što je kod koncerta u Vidinu specifično jeste da je ovo njen treći koncert na njihovoj najvećoj letnjoj manifestaciji i da ju je ove godine publika izglasala za glavnu zvezdu u velikoj anketi.

– Još sam puna utisaka i verujem da će mi trebati još mnogo vremena da se sve slegne i da shvatim šta se sve dešavalo tokom ovog leta. Uvek sam tvrdila da imam najbolju publiku na svetu, i to se i sada potvrdilo, možda samo nisam bila svesna koliko ih ima. Turneja je završena, hvala svima na ljubavi koju su mi pružili tokom poslednjih meseci, to mi daje snagu i da nastavim dalje. Tokom jeseni posvetiću se malo i radu na muzici pa se nadam da ću i tu imati šta zanimljivo da dam onima koji me vole- rekla je Dragana.

 

Foto: Dragana Mirković privatna arhiva

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Krit je lep, kao i ti: Tanja Savić zapalila društvene mreže fotografijama sa odmora

Ovoga leta bilo je mnogo posla za Tanju Savić jer je osim redovnim nastupima morala i da se bavi pripremama za spektakularni koncert kojim će 23.11. u Beogradskoj areni proslaviti 20 godina karijere. Ipak, uspela je da ugrabi i nekoliko dana da sa svojim izabranikom Mukijem otputuje na kraći odmor, […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now