TRUSSARDI: Novi brend U Fashion Company portfoliju!

Kana Tomasevic
1 0
Read Time:47 Second

Trussardi Group osnovao je Dante Trussardi 1911. godine u italijanskom gradu Bergamu. Zahvaljujući rafinisanom načinu izrade, uskoro postaje jedan od vodećih proizvođača kožnog aksesoara i zvanični dobavljač britanske kraljevske porodice. Šezdesetih godina Danteov unuk Nicola Trussardi došao je na čelo kompanije i ubrzo odlučio da revitalizuje brend kroz savremeniji dizajn i nove načine obrade kože. Nicola je osmislio i novi logo brenda – engleskog hrta, kao simbol brzine, dinamičnosti i energije.

Revolucija se nastavila i tokom osamdesetih. Trussardi je lansirao ready-to-wear kolekciju i uspostavio saradnju sa prestižnim italijanskim brendovima poput Alitalia, Garelli, Agusta i Alfa Romeo. Danas brend predstavlja ultimativno lice modernog luksuza. Trussardi odjeća i aksesoari inspirisani su istovremeno i građanima svijeta, ali i osnovnim vrednostima italijanskog dizajna, što ih je dovelo na vrh liste želja svih onih koji vole modu. 

  Brend Trussardi će, od sezone jesen/zima 2021,  biti dostupan u prodavnicama Fashion&Friends u Srbiji, Hrvatskoj i Crnoj Gori.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Leon ima novi hit "Požuda"

Popularni izvođač Leon obradovao je publiku novim spotom za pesmu “Požuda”, koji je premijerno prikazan na IDJVideos.tv Youtube kanalu. Nakon hita “Bum Bum”, koji je za kratko vreme osvojio srca publike, Leon je odlučio im pokloni novu numeru, za koju je on radio tekst i muziku. Pesma, koja je zaraznog ritma i […]

Subscribe US Now