Džidža : ‚‚Uglvanom ja biram pesme i pevam sta mi se svidi‚‚

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 34 Second

Za početak nam možeš reći o početku tvoje karijere, kada si odlučila da se počnes baviti muzikom i ko ti je muzički uzor bio na početku?

Ceo život se bavim muzikom i to je bio životni poziv od rodjenja. Završila sam i muzičku školu sviram klavir bavim se etnomuzikologijom, nardonim običajima i folklorom. Uzor sto se tiče narodne muzike i pevanja mi je svakako bila Šemsa Suljakovic, a ovako nikad nisam nikog specijalno izdvajala. Pevala sam šta mi se svidjalo.

Vaš otac je jedan od najboljih muzičara svih vremena, autor hitova za sva vremena, da li je imao uticaj na tvoju karijeru i odabiru žanra muzike sa kojom ćeš da se baviš?

Otac me je uvek podržavao u svemu. Znao je da sam školovana i da se razumem u muziku. Žanrove menjam jer prosto takvo je vreme došlo da vam danas ništa nije garancija šta će da prodje a sta neće. Meni je bitno da je to kvalitetno.

Bila si učesnik takmicenja Zvezde Granda, koliko je imalo uticaja na tvoju karijeru pomenuto takmičenje ?

Jako sam ponosna na sebe u takmičenju. Mislim da mi je mnogo pomoglo i jako sam zahvalna direktoru Saši Popovicu što sam dobila tu priliku da budem deo tog projekta.

Izgradila si svoj stil muzike, da li ti biraš pesme koje ćes otpevati ili to prepustaš svojim saradnicima ?

Uglvanom ja biram pesme i pevam šta mi se svidi. I sta je dobro.

Pošto puno radiš, verovatno nemaš puno vremena za odmor, ali kada ga imaš kako ga provodiš, kako izgleda tvoj dan bez muzike ?

Moj svaki dan je ispunjen muzikom. Da li u kolima da li kod kuće da li na odmoru. Postoji jedno mesto gde volim da odem to je Tolo u Grčkoj kod moje drugarice anazorice. A i tamo kad odemo pevamo i igramo po ceo dan U planu jeste ali dok dodje pravo vreme!

 

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Jadranka Bajraktarevic NOVI HIT ‚‚URGENTNI CENTAR‚‚

Jedna od najsexipilnijih pevačica na našim prostorima je uradila novi single pod nazivom ‚‚URGENTNI CENTAR‚‚ . Muziku, tekst i aranžman potpisuje Damir Handanović, izdavač  Wave music. Pravo osveženje za najavljene tropske vrućine !   JADRANKA BARJAKTAROVIC – URGENTNI CENTAR

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now