Bem-vindo, Castelbel & Portus Cale!

Kana Tomasevic
0 0
Read Time:57 Second

Svježina i mirisi Portugala stigli su i do nas! Inspirisan idiličnim krajolikom doline rijeke Douro, gdje talasi zapljuskuju brda, a zemlja prekrivena terasama vinove loze, limuna i maslinjaka biva okupana suncem, nastao je Castelbel. Kombinovanjem tradicionalnih metoda proizvodnje s najkvalitetnijim sirovinama, Castelbel proizvodi oživljavaju arome, boje i ambijent ove čudesne zemlje, stvarajući “pristupačan luksuz”, namijenjen svim ljubiteljima magičnih mirisa prirode. Castelbel je bajka o strasti i posvećenosti, nastala iz ljubavi i pažnje.

 

Doživite luksuzni svijet Castelbela s njihovim pažljivo izrađenim mirisima, sapunima, svijećama i proizvodima za kućne mirise. proizvođač visoko kvalitetnih sapuna, mirisa za dom i sličnih proizvoda. Inspirisani toplinom portugalskog sunca, bogati Castelbel mirisi njeguju dušu u duhu Portugala. Pažljivo ručno izrađeni proizvodi, po tradicionalnim metodama, ovi proizvodi kombinuju stilski dizajn sa širokim asortimanom različitih mirisa. Naziv branda spoj je malog mjesta gdje je kompanija smještena (Castelo da Maia) i portugalske riječi za ljepotu (beleza).

Ukoliko još nijeste probali ove proizvode, krenite na putovanje čulima i saznajte zašto osnivači brenda kažu da oni ne prave sapune, već poklone! Pozivamo vas da otkrijete ovaj predivni mirisni svijet, koji je ekskluzivno dostupan u Sophie’s Beauty Line.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Sharan Alegro i Vanja Lakatosh imaju crtani film: Pevač postao milioner.

akon uspeha pesme Amin i Antonio Banderas Sharan Allegro uradio je numeru “Milioner” koju izvodi pevač Vanja Lakatoš. Pesma je akranizovana kroz animaciju crtanih likova. – Sama zamisao je da pesma u spot izadju iz okvira sto nam se danas servira, a Sharan je to oblikovao na sebi svojstven nacin. […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now