Šarene ogrlice su must have ovog ljeta!

Kana Tomasevic
2 0
Read Time:50 Second

Možda ovog ljeta ne idete na more iz bilo kog razloga, ali zato svakodnevno možete aebe obradovati detaljima koji će učiniti da vam se more i miris ljeta osjećaju u vazduhu. Jedan od takvih detalja su ogrlice. Najčešće ih možete pronaći u šarenim bojama, ali možete i birati jednostavne, jednobojne. Ono što je prednost sa ovim ogrlicama jeste to što ih možete kombinovati pa na vratu nositi i više njih. Odlično pristaju na dekolte kao i to da ih nosite usko uz vrat. 

Šarene ogrlice sa različitim privjescima, perlicama, kićankama i drugim detaljima su, prosto, must have ovog ljeta. Čak i ako vam se ovaj trend ne dopada, morate priznati da izgledaju pozitivno, optimistično i da nas vraćaju u period djetinjstva, a ovaj trend je već osvojio poznate strane i domaće influenserke. Brend Diamonds & Pearls prati svjetske trendove, pa su ove ogrlice i oni uvrstili u svoju ponudu. Kada neki od ovih modela uvrstite u svoj ormarić, javite nam da li i vi osjećate ljeto!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Buba Corelli, Jala Brat i Coby "divljali", pa napravili novi hit

Sarajevski reperski dvojac Buba Corelli i Jala Brat, pravih imena Amar Hodžić i Jasmin Fazlić, opet su napravili još jedan hit zajedno sa srbijanskim reperom Slobodanom Veljkovićem Cobyjem. “Divljam” su objavili dana popodne, a za nekoliko sati ima skoro pola miliona pregleda te već sigurno se probija do vrha trendinga na YouTubeu. Mnogi su […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now