MLADI TALENTI NAJAVLJUJU TORNADO NA ESTRADI

Semir Kaljic
3 0
Read Time:56 Second

Troje mladih pevača do nedavno su se pročuli po društvenim mrežama od Youtube-a pa do instagrama. Mladi talenti Monna Lo i Panik žele da se oprobaju u pevačkim vodama.

Bojan R ima već iskustva sa javnim svetom pa im je isti i dao vetar u ledja i ubedio ih da počnu polako da krenu u muzičke vode. Panik je prvu pesmu i spot snimio sa pomenutim Bojanom R pod nazivom “Milkica“. U pomenutoj pesmi se Monna Lo oprobala kao glumica i glumila je u spotu za pesmu “Milkica“, a za 2-3 meseca ovaj trio se odlučio da snime svoju pesmu i spot i to su i učinili kako kažu Panik, Bojan R i Monna Lo, pesma je već snimnjena i spot.

Pesma i spot kako kažu će premijerno biti prikazana početkom 2022.godine i obećavaju “hit godine”. Otkrili su nam da je tekst pesme napisala Monna Lo, a pesmu i spot potpisuje “Apolon Produkcija” iz Niša i kako kažu saradnja sa pomenutom produkcijom je odlična.

Spot je odrađen kao mini film koji će kako su izjavili da ce “privući milione gledalaca i slušalaca”.

Happy
Happy
25 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
25 %
Sleepy
Sleepy
50 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Kultni modni brend Calvin Klein nam u novoj sezoni donosi cool imidž i modele sa karakterom!

Potraga za najboljim odjevnim komadima i modnim dodacima nikad ne prestaje, a savršeni modni odgovor uvijek pronalazimo u kolekcijama omiljenih modnih brendova. Za jesenju sezonu, poznati modni brendovi predstavili su neke nove modne priče. I dok ćemo u nekim kolekcijama pronaći raskoš boja, uzoraka i detalja, druge nam donose neodoljivu […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now