Sportska elegancija za svaki dan!

admin
1 0
Read Time:50 Second

Usredsređenost na zdrav život dovela je do promjena u navikama, ali i odijevanju poslovnih žena. Promjena je stigla: sportska odjeća besramno je preko noći postala chic i prigodna za svaku priliku, pa čak i za poslovne sastanke. Sportski detalji poput elastičnih traka oko struka, polo okovratnika i prugica koje podsjećaju na trkake pantalone se već skoro cijelu deceniju “šunjaju” po našim ormarima, a na pistama su skoro svi dizajneri (od Alexandera Wanga, preko Céline, do Louisa Vuittona), prigrlili funkcionalne i fit outfite kao dio modernog looka. 

Prošao je period čuđenja na obuvene štikle uz trenerku i patike uz suknju, sada stupa momenat kada nam više ništa nije čudno, sve je dozvoljeno i sve je čak super i u trendu! Nova sportska elegancija zahtijeva mnogo mašte, ali se sa njom može “izaći na kraj”.

 

Garderoba: Legend

Patike: Fornarina, butik “Hit”

Naočare: Miu Miu, Gucci, Dior – Optika „Optotim“ (radnje u Podgorici, Budvi, Kotoru i Baru)

Nakit: Diamonds & Pearls

Make – up: Marija Stojanovski za Oriflame Crna Gora

Fotografija: Marko Gardašević

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Nenad Aleksić Sha : Najponosniji sam na pesme " Maserati" i "Top model"

Imali smo tu čast da za nas malo vremena izdvoji i estradni pevač Nenad Aleksić, poznatiji kao Sha.   Poznato nam je da je tvoja muzička karijera ekspresivno krenula nakon pesme “Istina”, za koju se vremenom ispostavilo da je pravi “BUM”, da je bila i da će biti ona koja […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now