KUDRA SVE OBJAVIO: Pogledajte kako je Luka Raco prevario Milicu Tomašević! VIDEO

Semir Kaljic
1 0
Read Time:45 Second

Folk pevač Saša Lazarević Kudra nedavno je predstavio spot za svoj novi singl koji se zove “Da se loše izbrisati može”.

Interesantno je da se u spotu za ovu pesmu pojavljuju i popularni glumci i zvezde serije “Igre sudbine” Luka Raco i Milica Tomašević. Tačnije, po scenariju spota, u jednom trenutku Milica je zatekla Luku kako je vara sa atraktivnom Anom Milanović i tada sledi drama.

Inače, muziku i aranžman za ovu pesmu je uradio Bojan Vasić, dok je tekst napisao Vlada 013, i ako je suditi po reakcijama na “YouTube”, može već sada da se donese zaključak da su svi zajedno napravili dobitnu kombinaciju.

– Lepa pesma BRAVO, a spot je još lepši zahvaljujući dobrim mladim i omiljenim glumcima. Puno pozdrava… – ovo je samo jedan od mnogobrojnih komentara na pesmu i spot ispod snimka na “YouTube”-u.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

KNJIŽEVNICA ANGELINA PETROVIĆ SVEDOK POČINJENOG PETOSTRUKOG UBISTVA?

Književnica Angelina Petrović održaće promociju svog romana “Iznutra” u Matičnoj biblioteci Istočnog Sarajeva, 16-og juna od 19 časova. Moderator je Slađana Bratić.  Nakon ove promocije, za koju ne sumnjamo da će biti uspešna kao i sve ostale, odmah u julu sledi i poseta Hercegovini.  Poznatoj književnici želimo puno sreće i […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now