Veljo Kovačević : “Pored zdravlja poželio bih dosta nastupa kao i do sada, privatnih veselja klubova a možda i neka nova saradnja sa kolegama u smislu pesama i traženja novih hitova jer ovaj posao traži stalna ulaganja sebe”

Semir Kaljic
1 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

Iza nas je uveliko prošla godina. Kako si zadovoljan prošlom godinom?

Prošlom godinom sam prezadovoljan po pitanju svega, puno nastupa, privatnih veselja a što je najvažnije sam zadovoljan u prošloj godini sa pjesmom “Kolko košta pesma ta” po kojoj me svi prepoznaju i pevaju na svim veseljima i klubovima.

Pred kraj godine izašao je mogu slobodno da kažem “hit”! Kako si zadovoljan uspehom pesme?

Tako je… pred kraj godine je izašla pesma pod nazivom “Ako se ponovo rodim” sjajan tekst i kompozicija koju je uradio Marinko Cipiripi aranžman Boco Tomašević mogu slobodno da kažem da je već postala Hit i traži se na mojom nastupima mnogi koji su je čuli kažu da mi je ovo najbolja pesma do sada u svakom smislu,što mi je zaista drago, a tako i treba da svaka pesma bude bolja od predhodne ako je moguće.

Šta si pored zdravlja i ono što ide poželeo sebi da uradis ili ostvariš u ovoj godini?

Pored zdravlja poželio bih dosta nastupa kao i do sada, privatnih veselja klubova a možda i neka nova saradnja sa kolegama u smislu pesama i traženja novih hitova jer ovaj posao traži stalna ulaganja sebe u svakom smislu a ja to zaista i radim uvjek ì to se na kraju isplati na ovaj ili onaj način.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Muzičar otkrio ko im je dozvolio da snime Jugoslovenku!

Nekadašnja članice grupe „Trik FX“ Ena Radulović poznatija po solo hitu „Čokolada“ snimila je sa „Republika bendom“ „cover“ za veliki hit Lepe Brene, Alena Islamovića, Danijela Popovića i Vlada Kalembera – „Jugoslovenka“. U jednoj emisiji bubnjar „Republika benda“ je pojasnio da su oni dobili dozvolu da snime ovaj cover, a […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now