PREDSTAVI SE: ANASTASIJA ĆUKOVIĆ “Što se tiče prednosti modelinga, mislim da su ponasanje, stav i komunikacija bitni kao i ljepota”

Semir Kaljic
3 0
Read Time:1 Minute, 38 Second

Za početak predstavi se!

Ja sam Anastasija Ćuković. Imam 18 godina. Živim u Bijeljini i bavim se modelingom. Model sam u par butika, a prvi butik koji mi je pruzio priliku da ostvarim svoje snove jeste “Glamster”.

Kada ti se javila ljubav prema modelingu i koliko dugo si u modelingu?

Ljubav prema modelingu traje jos od malih nogu, a sve je počelo kada sam dobila prijedlog od Sare Dervišević da se prijavim na Izbor fotomodela.

Koje su prednosti, a koje mane modelinga po tebi?

Što se tiče prednosti modelinga, mislim da su ponasanje, stav i komunikacija bitni kao i ljepota.

Ko ti je uzor na domaćoj, a ko na stranoj sceni?

Uzora nemam, sama sam sebi uzor i radim na tome da budem što bolja i da ostvarim svoje želje, ali sve svojim tokom. Dok završim školovanje i budem uspješna i na tom polju.

Da li si bila učesnik nekog modnog takmičenja?

Zahvalna sam Selmi Maličbegović, vlasnici “Fashion M”, što mi je pružila priliku da se pokažem u najboljem svjetlu na takmičenju Izbor fotomodela i osvojim titulu “Fotomodela Republike Srpske”.

Bstars Models je najmladja modna agencija koja obećava veliki uspijeh. Kako je došlo do toga da odabereš baš našu agenciju da bude tvoja vodilja?

Odlučila sam da se prijavim i da budem član modne agencije “Bstars Models” iako je najmladja agencija, ali vjerujem da će kroz neko vrijeme biti jedna od uspjesnijih agencija i da će mi biti čast što sam od početka vjerovala u to i što sam dio agencije.

Šta očekuješ od naše agencije?

Očekujem mnogo uspijeha i sve ono što jedna agencija treba da ispuni prema svojim modelima.

I za sam kraj, šta bi poručila našim čitaocima?

Poručila bih da sve ono sto zele trebaju da rade na sebi, da nista nece doci samo i da ih losa misljenja ne sputavaju u njihovim zeljama, vec da ih podstiče da budu sto bolji i uspješniji, i da sve u životu zavisi od nas samih.

Happy
Happy
33 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
67 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

„Marakana“ veliki povratak Svete Allegra

Pevač Sveta Allegro snimio je novu numeru koja nosi naziv “K’o na Marakani” , a ako je sudeći po prvim reakcijama ima veliki potencijal da postane pravi hit, koji će u najavi obeležiti predstojeću letnju sezonu hitova. Njegove kolege su sigurne da je Sveta imao dobar osećaj kad je ova […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now