Armani beauty predstavio novi Armani Sì Intense miris

Kana Tomasevic
0 0
Read Time:55 Second

Armani beauty predstavio je novi Armani Sì Intense miris i proslavio desetogodišnjicu Sì franšize na regionalnom eventu u Zagrebu. U elegantnom i sofisticiranom ambijentu restorana Zinfandel’s u hotelu Esplanade održan je regionalni Armani SÌ event. Lansiranje novog Armani SÌ EAU DE PARFUM INTENSE mirisa ispraćeno je u društvu kolega i prijatelja brenda, koji su imali priliku iskusiti filozofiju i snaga riječi SÌ (Da).

Oda snazi da kažemo da, Sì (Da) predstavlja izbor vođen i razumom i emocijama. Reći Sì je reći da strasti, slobodi, ljubavi i samome sebi, te ohrabruje izraz savremene ženstvenosti.

“Sì (Da) je najmoćnija riječ. To je izbor da prigrlite beskrajne mogućnosti života i svaki aspekt sebe.”, poručuje nam Giorgio Armani.

Tatjana Jurić, Zala Đurić i Dragana Kosjerina podijelile su što za njih znači SÌ; ljubav, umjetnost, sopstveno ja – sve je to ono što čini život i istinsku Giorgio Armani SÌ filozofiju.

Svi Armani prijatelji brenda predstavljaju ultimativnu viziju ljepote samog brenda. Džejla Ramović, Erna Saljević, Gina Damjanović, Zala Đurić, Tatjana Jurić, Dragana Kosjerina, Iva Mihalić, Nikolina Pišek – samo su neka od imena koja su obilježila desetogodišnjicu Armani SÌ mirisa.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Ko je lepotica koja pozira sa članovima popularnog benda? VIDEO

Pevač sve popularnijeg „Republika benda“ Željko Zeković Zeka na svom profilu na „Instagramu“ podelio je fotografiju na kojoj su muzičari iz pomenutog benda. Između muškaraca iz benda pozirala je i prelepa Anđela Šćekić. Ova atraktivna pevačica radi svirke sa „Republika bendom“. Oni imaju i neke zajedničke „cover“-a, a zajedno su […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now