Novo poglavlje u svijetu ljepote je počelo – Alfa Ton Lekić Mega Store otvario je svoja vrata!

Kana Tomasevic
1 0
Read Time:38 Second

Pripremite se da zakoračite u novo poglavlje ljepote i uživanja! Alfa Ton Lekić danas je otvorio vrata za sve ljubitelje ljepote i stila na preko 700 kvadratnih metara čiste inspiracije. 

Šta vas očekuje danas na dan otvaranja:

  • Ekskluzivni pokloni: Prvih 100 posjetilaca dobiće poklone koji će dodatno zasladiti vaše iskustvo u našem novom prostoru.
  • Besplatne edukacije: Učite od najboljih! Naši inostrani i lokalni edukatori će vas provesti kroz najnovije trendove u svijetu frizure i kozmetike, nudeći vam besplatne edukativne sesije tokom cijelog dana.
  • Nesvakidašnji popusti: Neka vaša ljepota zasija uz fantastične popuste na naš asortiman proizvoda: 25% popusta na namještaj, i 20% popusta na ostali asortiman.
  • Povratak luksuza: Uživajte u našem prostranom i moderno dizajniranom prostoru.

Frizeri, kozmetičari, čekamo vas!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Top 5 preparata za sunčanje od Hedera Vita: Vaša koža zaslužuje najbolje

Svi volimo da se izležavamo na suncu dok nas zapljuskuju talasi a stres nam polako napušta tijelo. Ipak, kreme, losioni, antialergijski preparati sa sun block faktorom danas su apsolutno neophodni. Sunce blagotvorno djeluje na imuni sistem i raspoloženje, stimuliše stvaranje vitamina D u organizmu, ali ipak može značajno da naudi […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now