Breskvica kao čirlidersica! Momcima neće biti dobro kad je budu videli u rimejku popularnog filma

admin
1 0
Read Time:45 Second

Anđela Ignjatović Breskvica ne pravi predah ovog leta i u saradnji sa poznatim di-džej Šonetom otpevala je pesmu “Vatra i dim” kojom je već ‘zapalila’ mreže i oduševila fanove.

Za numeru koja već ima ogroman broj pregleda na “YouTube-u”, Breskvica je snimila i spot u kojem se našla u ulozi čirlidersice. Ono što posebno privlači pažnju su kadrovi u spotu koji neodoljivo podsećaju na američki tinejdžerski film “Bring it on” (Svi u napad), a Anđela je potvrdila da joj je upravo ova komedija bila inspiracija.

– Pesmu je radio di-džej Šone i dopala mi se na ‘prvu loptu’. Iako mi je ovo prva saradnja s njim, sve je prošlo glatko. Spot je rimejk američkog filma “Bring it on” i sve scene su uzete odatle. Inače, kao što možete da primetite ovo mi je prvi spot u kojem imam koreografiju, to je, takođe, novitet – izjavila je Breskvica.

 

Foto; Tonija Josipovic

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Crvena jabuka predstavila spot za pjesmu “Dao sam ti dušu”

Jedna od najpoznatijih i najdugovječnijih grupa u regionu, Crvena jabuka, juče je svojoj mnogobrojnoj publici predstavila novi spot za pjesmu “Dao sam ti dušu”, koja se nalazi na njihovom najnovijem albumu “Mirišu jabuke”. Obrada je to velikog hita koji su napisali veliki kompozitor Đorđe Novković i tekstopisac Željko Pavičić za […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now