KADA DOVOLJNO ŽELIŠ, MOŽEŠ SVE! OVO JE DOKAZ ZA TO! Marina Maky Radosavljević snimila novi spot u karantinu! (VIDEO)

Semir Kaljic
2 0
Read Time:59 Second

Kada imaš cilj, onda nađeš I način, a tome najbolje svedoči pevačica Marina Maky Radosavljević koja je našla način da snimi spot za svoju novu pesmu “Plači mala”.

U ovom poduhvatu su joj pomogli I mnogi prijatelji sa estrade, između ostalih Filip Mitrović, Vanja Mijatović, Aleksandra Tadić Cipka I Ljuba Perućica I mnogi drugi, kao I srpski maneken Nenad Pajić, koji je priznat u svetskim modnim vodama I bivši Partizanov fudbaler Nikola Ninković Džigi.

Pesmu potpisuju Miša Mijatović koji je radio muziku, tekst je pisala Jelena Vučinić, a aranžman Miloš Mihailović.

Spot je sniman u karantinskim uslovima, tako što je svako od prijatelja snimio sam sebe. Uz pesmu je poslat I obavezan slogan “Ostani kod kuće”, što je cilj u borbi protiv korona virusa.

Sigurno je da je ovo jedini spot koji se može nazvati karantinskim video projektom, a ukoliko bude imala sreće, koliko I mašte I upornosti, Marinu sigurno očekuje blistava muzička karijera, posebno ako se uzme u obzir da je pored odličnih vokalnih mogućnosti, koje je pokazala u takmičenju “Zvezde Granda”, odlično izgleda, a ako je suditi po pesmi “Plači Mala” zna da odabere I pesmukopja će se svideti publici.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
100 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Dr. Zo pred premijeru filma objavio novu pjesmu: “Doktore”

Pred TV premijeru filma “Pljuni u šake”, biografske priče repera Dženana Hodžića (Dr. Zo) koju je radila ekipa Al Jazeera Balkans pod rukovodstvom režisera Tarika Hodžića, Dr. Zo predstavlja novu pjesmu i spot “Doktore”. Pjesma je nastala u karantinu izazvanom općim vanrednim stanjem i krizom vezanom za virus Covid-19, a […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now