Dušica Matić ekskluzivno za Balkan Stars!

Semir Kaljic
0 0
Read Time:2 Minute, 36 Second

Iza tebe je veoma uspešna karijera, sa tako malo godina ostvarila si puno toga! Recite nam nešto više o tebi, tvojoj karijeri ?

Obzirom na to, da sve što je vezano za moj uspeh, postižem sama i podrškom svojih prijatelja, ja sam i više nego zadovoljna. Na samom sam početku, i želim još više uspeha. Pored toga što sam tekstopisac, inace sam imitator i glumac. Učesnik sam takmičenja ” Ja imam talenat ” i ” Audicija ” .

Možete nam reći nešto više o tome, odkud ljubav prema glumi ?

Slobodno mogu da kažem da mi je to najlepše iskustvo. Kada stojite ispred toliko ljudi u publici koji Vas gledaju prvi put i pokupite gromoglasne aplauze, njihove osmehe, a to vam je i bio cilj, onda tu nema šta da se doda niti oduzme!

Autor ste pesme Modro srcekoju izvodi Savo Perovic koja je dostigla veliki uspeh. Da li u narednom periodu možemo očekivati neku novu pesmu od tebe ?

Autor sam dve pesme. Prva je za Suzanu Blondi Perović, majka Save Perovića, pesma se zove “ Domino dama”. Kada je u pitanju “Modro srce” prezadovoljna sam. Kao što sam zadovoljna i sa Savom Perovićem koji je i uzeo tu pesmu. To je jedan od mojih najboljih tekstova. A ostale možete uskoro da očekujete i jedva čekam.

Iza sebe imaš organizaciju koncerata za brojne naše estradne zvezde, Dragana Mirković, Dara Bubamara su samo neke od njih, recite nam nešto više o tome ?

Ostvarila sam se i kao organizator humanitarnih koncerata, što me posebno ispunjava. Dva velika koja sam uspesno završila, zahvalna sam I našoj najvećoj balkanskoj zvezdi, a to je naravno Dragana Mirković. Naime, iznenadila me tako što je poslala njenu DM Sat televiziju, koja je značajno pomogla. Takođe se zahvaljujem i mnogobronim VIP ličnostima, kao što su npr. Ivana Pavković, Petar Mitić, Petrući glumac, i mnogi drugi. Isto tako su me uključili za dva po meni ogromna projekta a to je Arena. Već spomenutoj Dragani Mirković. Druga Arena je vezana naravno za našu takođe veliku zvezdu, Daru Bubamaru. Sve što mogu da kažem jeste da je to ogromna privilegija, odgovornost, preogromno iskustvo. Nadam se da uskoro počinjemo drugu Arenu koju će jedna od njih uskoro ponoviti ali ne bih da otkrivam detalje.

Pre nekoliko godina bila si učesnik jednog rijaliti show-a. Da li ti je učestvovanje u rijalitiju pomoglo u karijeri i ako bi dobila poziv da učestvuješ u nekim od rijalitija koji se emituju kod nas, da li bi prihvatila?

Kada je u pitanju moje učešće u realty-u nemam lepo iskustvo. Jednostavno to nije za mene. Ušla sam sa ciljem da se promovišem kao tekstopisac sto je totalno pogrešno. Koliko mi je i doneo toliko mi je i odmogao. Stim i stoga nisam prihvatila dva sledeća poziva, bez obzira na dosta veliki honorar niti bih, iskreno.

Ko je Dušica privatno, kako provodi vreme ?

Privatno, obožavam da provodim vreme sa svojim prijateljima. Često roštiljamo u prirodi. Obavezno uz gitaru i pesmu. Smatram da je to dosta zdravije provedeno vreme nego li dangubljenje u gradu. A najsrećnija sam kada imam inspiraciju za novu pesmu. To nema cenu.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

VIŠE SE NE KRIJU: Pogledajte ko je Senidin novi dečko i čime se bavi!

Mediji ovih dana bruje o vezi popularne pjevačice Senide i njenog dečka koji do sada nije bio poznat javnosti. Podsjećamo, njih dvoje su se zajedno slikali na jahti, dok je ona uživala u odmoru od noćnih nastupa koje je skoro svakodnevno imala na primorju. Navodno, misteriozni dečko je Stefan koji […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now