Nemanja Kujundzic : Život u znaku muzike

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 33 Second

– Nemanja Kujundžić profesionalno počinje da se bavi muzikom od svoje 16 godine i to sve zahvaljujući muzičkom talentu i raskošnom glasu koji je nasledio od svog oca Miće Kujundžića.
Odlaskom iz rodnog Čačka u Beograd radi muzičkog obrazovanja, vrlo brzo se ističe na raličitim nastupima i postaje prepoznatljiv širom Srbije.

Sa 18. godina postaje najmlađi učesnik muzičkog festivala ,, Moravski biseri ,, i osvaja prvo mesto.
2007. Godine u saradnji sa legendarnim hit mejkerom Mišom Mijtovićem učestvuje na festivalu ,, Dragiša Nedović,, koji neguje srpsku tradicionalnu muziku, i izvodi pesmu ,,Morava,, koja ubrzo nakon festivala postaje jedna od omiljenih kod slušalaca Radio Beograda.
Uporedo prati i izvodi svojoj publici i savremeniji žanr.


2008.godine prvi put snima moderniju pesmu ,, Svi pevaju ,, i tada započinje uspešnu saradnju sa čuvenim kompozitorom Zlajom Timotić. Oprobao se i u kompozitorskom stavralaštvu, pa je tako za svog oca napisao pesmu ,, Bistra reka,, sa kojom je on pobedio na festivalu ,, Takovo peva,, . Imao je i jako uspešne nastupe širom Amerike i Evrope.
Na svom albumu prvenacu , koji izlazi krajem novembra za Citi records sarađuje sa zvučnim muzičkim imenima poput : Zlaje Timotića, Braje, Sanje Arsić i Joce Devića ali isto tako I sam doprinosi tom celokupnom projektu kao tekstopisac I kompozitor.

Album sadrži osam pesama od kojih su se već dve izdvojile kao budući hitovi a to su pesme ,, Pet do dvanaest i Ostani ,, .

– Od uzora, uzori su mi samo najbolji…. Tozovac, Miroslav Ilić, Šaban Šaulić, Saša Matić, Slobodan Trkulja , omiljeni izvođači.

– Planovi su mi da promocija mog prvog albuma bude uspešna i upamćena po pesmama, koje će verujem veoma brzo da zažive i da jednog dana kada i za to dođe pravi trenutak, održavam velike solističke koncerte poput pevača koje sam naveo kao uzore.

– Budite uvek svoji i sa verom u Boga jer samo tako pronalazite sebe. I naravno slušajte moje nove pesme.

 

Nemanja Kujundzic – 5 do 12

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

SKANDAL, Mia predstavila svoju novu pesmu!

Nakon veoma uspešne pesme ‚‚Pričaju po gradu‚‚ , Mia je izbacila svoju novu pesmu koja nosi naziv SKANDAL. Poslušajte MIA BORISAVLJEVIC – SKANDAL

Subscribe US Now