PESMOM “INSTAGRAM” OSVAJA REGION

0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

Adrian Halgota, poreklom iz Hrvatske koji živi i radi u Njemačkoj, hrabro je zakoračio na muzičku scenu birajući saradnike  sa pedigreom! Dok čeka da snimi spot, otkrio nam je par detalja vezanih za muzičku karijeru.

PREMIJERNI KORAK NA ESTRADU. KO JE RADIO PESMU I MOŽEŠ LI PODELITI SA NAMA JEDAN STIH?

Pesmu je radio “Studio 69” a aranžman i muziku takođe i profukciju pesme. Tekst je pisala Violeta Mihajlovska i sretan sam što sam prve muzičke korake napravio sa iskusnima sa muzičkim ugledom.

ONO ŠTO SI NAM U RAZGOVORU REKAO JE DA SAM ZARAĐUJEŠ ZA SVOJU KARIJERU. SVAKA ČAST!!! KAKO BI OPISAO SVOJ PUT?

Za svoju karijeru sam zarađujem tako da je moj put trnovit i težak jer nemam nikakvu finansijsku pomoć. Siguran sam da će zbog toga moj uspeh biti sa velikom težinom i biću zbog svakog uspeha i pomaka veoma sretan! Dugo sam želio pevati i radim na ostvarenju svojih snova.

IMAŠ LI MUZIČKE UZORE?

Moj radni dan je dosta naporan. Radim po celi dan da mogu isfinansirat sve oko muzičke karijere. Nisam mogao zamisliti da ću sa 19 godina ovoliko posvećeno  raditi!

KOLIKO SU OBAVEZE TE KOJE TE POKREĆU? KAKO IZGLEDA TVOJ RADNI DAN?

Svi koji traju su mi uzori! To govori da su uložili svoj trud, rad, vreme da postanu “neko”. Respect!

ČIME ĆEŠ SE VODITI U ESTRADNIM VODAMA?

Nastojaću da budem korektan prema saradnicima. Da biram pesme koje su mog senzibiliteta i da razvijam performans na sceni. Želim biti unikatan i voleo bih da mi obaveze koje donosi estrada budu vlastita izgradnja !

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

"Vjeruj i uspećeš"! Poznati hrvatski pevač smršao 80kg!

Pozdrav Roberte, možeš li nam reći kako se u tebi probudila želja za ovim poslom? Želja za ovim poslom mi se probudila tako što sam se borio sa kilogramima i što sam u roku 3 do 4 godine skinuo preko 80 kg, a imao sam 160. Šta se desilo pa […]

Subscribe US Now