Pesmom ublažava bol!

admin
0 0
Read Time:2 Minute, 0 Second

Emir je medicinski tehničar koji pored medicine ima još jednu veliku ljubav a to je muzika. Za razliku od brojnih bolnica gde je osoblje ‚‚namrgođeno‚‚ i ‚‚nervozno‚‚ sa Emirom je sve drugačije. Emir pesmom pomaže ljudima i time pokušava da im umanji bol i strah koji vlada kod naših ljudi. Strah od ‚‚igle‚‚ je posle ‚‚promaje‚‚ i broja ‚‚13‚‚ jedan od najčešćih strahova kod nas a on pesmom taj strah pobeđuje.

 

Doktore Emire, hvala ti što si se odazvao našem pozivu i došao u Balkan Stars! Za početak nam reci nešto o sebi da te naši čitaoci i gledaoci bolje upoznaju 🙂 

Dolazim iz Podgorice, po profesiji sam medicinski radnik, zdrastveni tehničar-laborant. Radim u KBCCG. Pored toga profesionalno se bavim muzikom 🙂

Najplemenitiji posao je medicina a većina smatra da je muzika najveća ljubav, pa kako si uspeo da spojiš te ‚‚dve ljubavi‚‚ ?

Paa muzikaa mi je uvijek bila na prvo mjestooo, Ljubav prema muzici je neopisiva, ali što se tiče medicine i to radim s ljubavlju jer radim vremenki kada meni za muziku nije potrebno… Medicina mi je neka sigurnost u životu takoo daa radim i jedan i drugi posao s ljubavlju i s voljom!

Pacijenti KBC često govore da uz tebe im je lakše da ‚‚prebole zdrastvene muke‚‚ . Muzikom rasteruješ bolove, da li ima efekta ?

Pa ima efetka jer se desava dosta često da mi dodju pacijenti kojih je strah od igle, medju njima dosta i trudnica, tako da ja taj strah ublažim s nekom pjesmom, i obično pacijet bude nasmijan.

Šta najčešće traže da im pevaš?

Pa uglavnom to bude moj izbor, uvijek im otpjevam neku baladu, ili neku pjesmu koja je bas tražena i koju svi slušaju …

Da li imaš pevačkog uzora? Koji je tvoj ‚‚repertoar‚‚ muzike?

Pa ja sam narodnjak, pjevam narodnu muziku, al mogu sve otpjevati, zabavne, balade i sl…

Kakvi su ti planovi za dalje, da li planiraš uskoro da radiš svoju pesmu?

Planiram ako Bog da da prvo napravim bend svoj, zatim da odradim neku pjesmu al baš nešto što će biti Hit i onda samo preostaje da radim dobro i da su zadovoljni svii…

EMIRE HVALA TI NA ODVOJENOM VREMENU I OČEKUJEMO TE USKORO DA NAM DOĐEŠ OPET SA NOVIM VESTIMA I NOVOM PESMOM !

Hvala puno, biće mi zadovoljstvo da dođem opet u Balkan Stars i nadam se budućoj saradnji! Veliki pozdrav za sve čitaoce portala! 

 

Prilog TV VIJESTI 

 

Semir K. Tetak

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

DŽENAN LONČAREVIĆ OTKRIVA DA LI JE PRIŽELJKIVAO POPULARNOST

Gosti Portreta Plus ovog četvrtka su: Vanja Bulić , Milivoje Mili Čolić i Dženan Lončarević. – Vanja Bulić govori o svojim knjigama, emisiji Posle ručka na TV Happy, saznali smo da li razmišlja o tome da ponovi radi emisiju Biseri. – Milivoje Mili Čolić novinar urednik emisije i bloga Estradanje, […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now