MC Stojan napravio haos zbog Saše Kovačevića

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 30 Second

Prema saznanjima, Stojanu je smetalo to što Kovačević dobija mnogo veći honorar za nastup u popularnom klubu u Makedoniji, pa je satima pravio haos.

Izvori navode da je sve počelo nakon što su vlasnici kluba odbili da nastup MC Stojana plate onoliko koliko je on od njih tražio, Express.ba.

– MC Stojan je često u Makedoniji i navikao je da njegovi nastupi odlično prolaze kod mlađe publike. Ipak, prije nekog vremena dogovarao je nastup u jednom od najskupljih klubova u zemlji, ali za razliku od ostalih mjesta po kojima je nastupao, u ovom su dva vlasnika cijenu njegovog nastupa smatrali previsokom, zbog čega su pokušali da se dogovore s njim i da je spuste za nekoliko hiljada eura. Stojanu se ta ideja nije dopala, ali je rekao da će im kroz nekoliko dana javiti šta je odlučio – priča izvor.

– Vlasnik se javio misleći da je i sam Stojan shvatio da je cijena previsoka i da želi da se dogovori. Pošto je Stojan razgovor otpočeo sa psovkama, vlasnik diskoteke je mislio da se radi o neslanoj šali. Osim što ih je nazvao g*vnima i stipsama, rekao je da će im se ispi*ati na klub jer je u ta dva dana, koliko je razmišljao da li da spusti cijenu, saznao koliki honorar ima Saša Kovačević. Vrijeđao je kolegu, pitao kakav je to način da ga ne plate bar toliko koliko je tražio, kad već Saša uzima papren honorar, i prijetio je da će ih uništiti i okačiti na društvene mreže da su najveći prevaranti – dodaje izvor za Alo.

Iako je Stojan spustio slušalicu, poslije nekoliko sati nazvao je vlasnika i izvinio mu se pod izgovorom da je bio neispavan i nervozan. MC Stojan se nije oglašavao ovim povodom, dok je Saša Kovačević kratko rekao da nema komentar.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Moderni boho stil za fantastičan ljetnji outfit

Sienna Miller, sestre Olsen, Kate Moss. Ovo su dame koje su učinile da stil koji savršeno ujedinjuje slojevito odijevanje, hippie i boemske elemente i ciganske detalje postane popularizovan i voljen već više od dvadeset godina. Neopterećenost i šarenilo boja su epiteti koji se najčešće vežu uz njega, mada boho stil […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now