Nikolina Grba, novo lice naše muzičke scene ekskluzivno za Balkan Stars!

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 25 Second

Nikolina Grba, glumica, MISS zime 2017.godine, fitnes instruktor je svoj višestruki talenat pokazala i u muzici. Nedavno je uradila svoj prvi single koji nosi naziv UHVATI MOJ RITAM. Nikolina je bila gost naše kuće i porazgovarali smo sa njom.

Nikolina hvala ti što si odvojila vreme za nas i dobrodošla u Balkan Stars!

Hvala Vam na pozivu, čast mi je što ste me ugostili!

Čitajući na internetu tvoju biografiju i poslove kojima se sve baviš ostao sam bez teksta. Možeš nam sve reći čime se baviš ?

Sa muzikom sam počela da se bavim ove godine. Ljubav prema muzici oduvek je bila tu ali obaveze mi nisu dozvoljavale da se više posvetim njoj. Sad je vreme da ispunim svoju želju. Inače sam profesionalni fitness instruktor. Time se bavim već 4 godine veoma uspešno. Bila sam ‚‚MISS ZIME 2017‚‚ . Pored toga sam se oprobala i u glumačkim vodama, glumila sam u dve serije, Serija ‚‚Bessa‚‚ i serija ‚‚Dojč caffe‚‚ . 

Svaka čast, za tako mladu devojku i više nego uspešna karijera. Snimila si svoj prvi single, možeš li nam nešto reći o tome ?

Da, uradila ovog leta svoju pesmu, moj prvenac. Pesma nosi naziv ‚‚uhvati moj ritam‚‚ . Pesmu je radio Zdravko Đuranović. Pesma je baš skrojena za mene i prezadovoljna sam.

Odličan izbor saradnika za svoj prvenac. Kakvi su ti planovi za dalje, možda neka nova pesma ?

Plan mi je da se aktivno bavim muzikom. Naravno sport nikada ne ostavljam heheh. Do kraja godine ću uraditi još jednu pesmu a spot za moj prvenac izlazi na jesen . 

Samo napred, želimo ti puno sreće u karijeri i očekujemo te uskoro opet u našem studiju 🙂

Hvala i Vama na pozivu. Naravno biće mi zadovoljstvo biti Vaš gost!

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Goran Vukošić za Balkan Stars : Posebno sam ponosan na najnoviju pesmu ČUVAJ ME!

Gorane, hvala ti što si odvojio vreme za nas. Za početak nam reci kad si počeo da se baviš muzikom, da li si imao muzičkog uzora? Muzikom sam počeo da se bavim već sa 8 godina tako što sam stalno nosio harmoniku sa sobom i pevao. Uzor mi je bio […]

Subscribe US Now