Saša Jelić : Uzore nisam imao, mada volio sam slušati pjesme Lepe Brene, tj. tadašnje hitove koji su obilježili moje djetinjstvo.

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 49 Second

1.Hvala ti na odvojenom vremenu, kada si odlučio da se baviš muzikom i ko ti je bio pevački uzor na početku karijere, da li si ga imao?

Poštovanje. Muzikom sam se počeo baviti vrlo rano kada sam imao samo 14 godina. Pokojni otac prepoznao je moj talenat i kupio mi prvi instrument, u pitanju je sintisajzer. Svirati sam naučio sam, te se godinama usavršavao. Uzore nisam imao, mada volio sam slušati pjesme Lepe Brene, tj. tadašnje hitove koji su obilježili moje djetinjstvo.

Svestran si muzičar, pevač, muzičar, producent, kako postizeš sve to ?

Sve to postižem dobrom organizacijom. Bez nje niko ništa ne bi mogao da uradi kvalitetno. Na svim navedenim poljima, bilo to da pjevam, sviram ili da stvaram novu pjesmu dajem maksimum od sebe. Vjerujem da sam od onih koji vole ono što rade, pa samim tim posao mi ne pada teško.

SJ Studio je poslednjih godina postao pravo otkrovenje Balkanske muzičke scene, možeš li nam reći nešto o njemu, ko su članovi SJ ekipe ?

SJ Studio počeo je sa radom 2011.-te godine. S obzirom da se godinama bavim poslom koji je usko povezan sa studijom, imao sam želju da otopčnem sa radom koji je ubrzala jedna situcija u kojoj sam se našao. Naime, imao sam svoj You Tube kanal i na njemu objavljivao covere narodnih pjesama te je publika prepoznala kvalitet podržavajući me u velikom broju. Nedugo zatim, autor pomenutih je prijavio pjesme koje su ubrzo bile obrisane. Vidjevši to odlučio sam da stvaram pjesme iza kojih će stajati odabrana ekipa i ja. Članovi SJ Studija su Aleksadar Popovic – Digitalex, Sava Bojić, Miladin Prodanović i Žarko Blagojević. Imamo i saradnika Pavla Bogdanovića te našeg tekstopisca s kojim najčešće poslujemo Miću Marjanovića.

Kakvi su ti planovi za naredni period kao pevač , a možda nešto novo i iz SJ Studija ?

Što se tiče planova vezanih za SJ Studio do kraja godine ima dosta pjevača u najavi uključujući i moje pjesme koje trebaju da budu završene. Nadam se da ćemo ispuniti očekivanja naše publike koja voli ono što radimo, uključujući i one koji samo prate moju karijeru. Ujedno ih pozdravljam.

 

SASA JELIC – Odlazim noci ove

SANDRA VASILJEVIC i SJ studio – Nisam takva ja

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

KOD MANEKENKE JOVANE ŠIPČIĆ STIGLE RODE

Lepa srbijanska manekenka Jovana Šipčić sve nas je obradovala kada je pre par dana na svet je donela divnog dečaka. Za naš portal je kratko rekla: “Osećam se dobro, euforično još se privikavam na bebu”. Najavila je uskoro i blog o porodjaju, boravku u bolnici i privikavanju na bebu koji […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now