TANJA SAVIĆ ekskluzivno za Balkan Stars: TU STAVLJAM TAČKU!

0 0
Read Time:3 Minute, 56 Second

Vlasnica je hitova “Zlatnik”, “Tako mlada”, “Za moje dobro” i mnogih drugih, pevačica lepog stasa i još lepšeg glasa, izdvaja se od većine svojih kolega. Supruga i majka dvoje dece, izdvojila je vreme i razgovarala sa nama o novim pesmama, sradnicima…

Na samom početku karijere imala si kratku crnu kosu, koja je na neki način bila i tvoj zaštitni znak. Da li si pokušavala da vratiš tadašnju frizuru i da li bi se ponovo kratko ošišala?

Lepo pitanje. Da, jako volim kratku kosu i nekako mislim da mi stoji ta kratka frizura. Dugo sam puštala i negovala kosu da bih je ponovo isekla, mada nikad se ne zna, možda ponovo dođe taj trenutak, možda sa novim albumom ide i promena imidža, videćemo.

Već 15 godina “Tako mlada” je pesma koja se sluša, misliš li da te je ona “pogurala” na estradno nebo i da li si razmišljala da se vratiš starom žanru?

Mislim da sam neki svoj pečat ostavila već sa prvom pesmom “Za moje dobro”, pa je kasnije došla i “Tako Mlada”. Zatim se ređalo još dosta hitova koji su me “pogurali”, ali ajde da kažemo da sam najveći pečat ostavila sa pesmom “Zlatnik”. Eh… rado bih Vam sada i zapevala…

Osoba si koja može da kopira ( imitira ) većinu svojih kolega, koga najviše voliš da imitiraš i zbog čega?

Ne volim da kopiram, uvek volim da sam svoja, ali volim da imitiram sve svoje drage kolege, jer iskreno mislim da je imitacija najlepši deo laskanja, da nema ništa u tome. Ne bih sada da izdvajam da nekog ne zaboravim, jer mnogo je ljudi koje volim. A znate kako, da biste nekog imitirali morate da pratite njegov lik i delo, a da biste nekog pratili morate da ga volite. To je definitivno onda ljubav!

Poznata si kao veliki tremaroš, da li je moguće da posle toliko godina ma estradi postoji ta trema? Kako se oslobađaš treme?

Jao, tako je! Trema je uvek prisutna, nikada se nisam nje oslobodila. Nekako u trenutku pojede me trema, ali posle se opustim i bude mi lepo i prijatno. Ne postoji način pobediti tremu, mnogi misle to je lako, ali eto ja sam toliko godina na sceni i jos uvek sam tremaroš. Pa zbog treme koju posedujem često umem da napravim i lapsuse.

Da li si ti kraljica lapsusa kako su te mnogi nazivali? Šta će ti ostati zanimljivo u sećanju da si baš “odvalila”?

Eto… Samo što sam spomenula lapsuse, ti o lapsusima. Napravila sam mnogo lapsusa zbog kojih nisam baš ponosna, ali sam iskrena, pa mi publika progleda kroz prste. Trema je čudo. Da li ti imaš tremu dok mi postavljaš pitanja?

Ko je tvoj muzički uzor, i koju pesmu voliš da zapevaš za sebe?

Mnogo je kvalitetnih pevača na našoj estradi koje sam slušala i učila, divila se kako oni to rade. Ali evo ako definitivno moram da odaberem samo jednog muzičkog uzora, neka to bude Dragana Mirković. 

Laska li ti to što te mediji zovu Cecinom naslednicom?

Svaki vid laskanja kada vas uporede sa nekim ko je kvalitetan vokal lepo je čuti. Zaista Vam bude puno srce.

 Mediji su pisali kako si u svađi sa svojima, suprugom, zatim su te razvodili, hoćeš li mi reći šta se zapravo dešava?

Na svoj privatan život sam stavila tačku. Neko sam ko o svemu priča iskreno te sam tako uvek pričala i otvoreno o svom životu. Niko nema savršen brak, svi mi imamo nekada sukob misljenja, te su mediji uvek od moje iskrenosti pravili razvod. Ne razvodim se, moja porodica je moje bogatsvo, tu stavljam tačku.

Kakvi su tvoji fanovi?

Oni su zaista divni, i ne mogu nikoga da izdvojim. Uvek se na svoj način trude da iskažu ono šta osećaju prema meni. To je iskrena i bezuslovna ljubav. Novi album posvećujem njima.

Veruješ li u horoskope i proricanja sudbine?

Volim da čujem neki astološki savet, ali ne vodim se time. Najbolji astrolog je moja intuicija, te ja osetim kada je pravi trenutak da se nešto desi. Sada sam osetila da je pravo vreme da se vratim novim albumom nakon deset godina. Svašta još spremam, a ti ćeš svakako saznati.

Da li i dalje ostaješ verna ekipi Rimski X Corona?

Tako je, na novom albumu moji verni saradnici su Rimski X Corona. Jedva čekam kraj maja da Vam predstavim album. Mnogo sam ponosna. Mogu da Vam otkrijem da će se na albumu naći i dve duetske pesme.

Gde možemo videti Tanju Savić?

U narednom periodu će na mojim stranicama na instagramu i fejsbuku biti objavljena lista nastupa. Moj tim ce se potruditi da obiđem sto vise gradova. Tako da mozda se bas vidimo u Vašem gradu.

U iščekivanju novih pesama…


Warning: Attempt to read property "roles" on bool in /home/balkanstars/public_html/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 21

About Post Author

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

RUŠI SVE GRANICE: PEVAČ STAŠA BRAJOVIĆ URADIO ŠTO DO SADA NIKO NIJE!

Da se rad i trud uvek isplate pravi dokaz je niko drugi do pevač Staša Brajović! Naime, on je uspeo da obori Ginisov rekord koji je upravo sam ne baš tako davno upisao! Sada je zbog albuma koji je posvetio prijatelju koji sadrži 50 numera,  samo overio svoj rekord! Kako […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now