RUŠI SVE GRANICE: PEVAČ STAŠA BRAJOVIĆ URADIO ŠTO DO SADA NIKO NIJE!

0 0
Read Time:45 Second

Da se rad i trud uvek isplate pravi dokaz je niko drugi do pevač Staša Brajović! Naime, on je uspeo da obori Ginisov rekord koji je upravo sam ne baš tako davno upisao! Sada je zbog albuma koji je posvetio prijatelju koji sadrži 50 numera,  samo overio svoj rekord!


Kako neko ko dosta svog vremena ulaže u karijeru, on je svom prijatelju posvetio poseban album što stoji i na samom omotu! On je uradio ovaj album iskreno i od srca baš kao što je prethodni uradio za svoju majku, gde je uradio 43 pesme i po tome i nazvao album!


– Uvek sam voleo muziku i kada su u pitanju muzika i prijateljstvo za mene ne postoje nikakve granice! Drago mi je što vam se dopada moj novi album svaka pesma je urađena sa posebnom emocijom, i svaku će pratiti posebno video ostvarenje! – izjavio je Staša za Balkan Stars!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Marija Šerifović DRUGA STRANA PLOČE!

Ogromno interesovanje za koncerte koji nose naziv “Druga strana ploče” iznenadilo je i samu Šerifovićevu koja nije očekivala da će mart, april i maj provesti pevajući u Sava centru. Zakazan je novi termin 21. maj za sve fanove koji nisu uspeli da dođu do karata je za predhodna četiri koncerta […]

Subscribe US Now