Pred veliki koncert na Skenderiji Asim Brkan poklonio publici novu pjesmu

Semir Kaljic
0 0
Read Time:51 Second

Bosanskohercegovački pjevač, muzičar i umjetnik i jedna od najvećih zvijezda na muzičkoj sceni bivše Jugoslavije, Asim Brkan predstavlja svojoj publici novu pjesmu pod nazivom „Kako si mi prijatelju“ u izdanju Hayat Productiona.

Tekst za njegov novi singl je pisao Nenad Ninčević, a muziku i aranžman je radio Mirko Šenovski Geronimo.
„Vrelo Bune je jedno od najjačih krških vrela u Evropi i predstavlja jedan od najljepših kompleksa prirodnih ljepota i arhitekture u Bosni i Hervegovini. Moja fascinacija ovakvom vrstom koegzistencije između prirodnog i onoga što je pravljeno ljudskom rukom je rezultirala time da sam upravo na ovoj lokaciji odlučio snimiti spot za ovu pjesmu.“ – izjavio je Asim Brkan.

Nova pjesma „Kako si mi prijatelju“ dolazi neposredno pred obilježavanje 40 godina umjetničkog rada Asima Brkana. Koncert povodom ovog velikog jubileja će biti održan 25. oktobra u Domu mladih na Skenderiji uz podršku brojnih sponzora i medijskih pokrovitelja. Karte za koncert Asima Brkana se mogu uzeti na stranici www. kupikartu.ba. i na platou Skenderije.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Sloba Vasić ekskluzivno za Balkan Stars

Nova pesma je, reakcije su odlične , kako si zadovoljan pesmom, ko su saradnici na ovom projektu ? Tako je. “Milion” ,evo već od samog pojavljivanja pesme na you tube-u, ostavlja mene bez daha. Pod velikim sam utiskom. Razlog tome jeste i koliko me je ljudi podrzalo, mojih dragih kolega […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now