SAŠA KOVAČEVIĆ ZA OTKRIVA KADA POČINJE SA PROMOCIJOM NOVIH PJESAMA

Semir Kaljic
0 0
Read Time:43 Second

Iako je sve bilo spremno za izdavanje novih pjesama koje publika nestrpljivo iščekuje , Saša Kovačević je obustavio promociju zbog pandemije koja je zadesila cijeli svijet.

Baš kao i svi , tako i Saša dane provodi u kući poštujući sve naredbe , a trudi se da svoje vrijeme provedeno u kući kvalitetno provede,  neizostavan je kućni trening svaki dan, jer svima je dobro poznato koliko Saša polaže računa na svoj fizički izgled i mora biti potpuno spreman svakog momenta kako bi nakon karantina odmah na najbolji mogući način promovisao svoje nove pjesme.

Ovaj popularni pop pjevač u  samoizolaciji vrijeme provodi sa svojom majkom, bratom , a i sa svojom djevojkom Zoranom i njenom kćerkom  na Novom Beogradu odakle se i javio gledateljima Hayat tv kako on kaže svoje omiljene televizije.

  • Pjesme su gotovo pri kraju, čekam da se stanje stiša za promociju istih.

izvor Hayat

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Poznate ličnosti koje su bile u kandžama droge

Običnom čovjeku životi poznatih izgledaju kao bajka, jer imaju sve potrebne uslove i mnogo novca, međutim mnogi od njih krenuli su pogrešnim putem i okrenuli se paklu zvanom droga, što ih je uglavnom dovodilo do tragičnog stradanja. Međutim predoziranje ili over doza ne dovodi do smrtnog stradanja baš svakog zavisnika, […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now