“The power of tribes”: Nova kampanja “Fashion&Friends”

Kana Tomasevic
1 0
Read Time:1 Minute, 33 Second

Najpoznatiji multibrend lanac prodavnica u regionu Fashion&Friends predstavlja novu kampanju “The power of tribes“, inspirisanu eklektičnim miksom ličnosti i stilova i  moćnim osjećajem zajedništva među ljudima koji inspirišu jedni druge i dijele istu strast prema modi. Kampanja slavi koncept “plemena”, u kom se podstiče razumijevanje, prihvatanje svojih nesavršenosti i odvažno poigravanje sa modnim trendovima, istovremeno pružajući svakom članu baš ono što mu je potrebno – slobodu da bude to što jeste.

COOL SQUAD

Zvijezde street style scene, koje su uvijek spremne za novu urbanu avanturu, stavljaju akcenat na trendi materijale, monohromatske boje i efektne detalje kao osnovu ležernog stila.

BUNTOVNICI

Osnova tomboy chic stila su bomber jakne, oversized duksevi, maxi haljine i tamni denim, vješto ukombinovani sa metalik printom i detaljima od vještačke kože. Neukrotivo, smjelo i nepredvidivo: glavna je poruka svakog komada, ali i osobe koja ga nosi.

TRENDSETERI

U zavodljivoj igri sa novim trendovima, IT djevojke biraju romantične haljine, pencil suknje i salonke u neon bojama, kao ključne komade u kojima izgledaju glamurozno i ženstveno.

JEANS-O-HOLIČARI

Atraktivni krojevi, skinny fit modeli u kombinaciji sa štiklama, predimenzionirane teksas košulje kao haljine i denim na denim savršen su izbor za jednostavni i efektni svakodnevni look.

MINIMALISTI

Vodeći se fashion filozofijom “manje je više”, ljubitelji čistih linija, klasičnih krojeva i neutralnih nijansi oličenje su savršeno uravnoteženog stila. Grafički print i kontrastni detalji unose svježinu u minimalistički izgled i ističu ono najbolje iz svakog komada.

U kampanji su predstavljene nove kolekcije najpoznatijih svjetskih modnih brendova iz ponude Fashion&Friends, kao što su Replay, Diesel, Guess, Levi’s, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Frankie Morello, Liu Jo, Scotch&Soda, Premiata i drugi.

CREDITS:

Photography: Kevin S.

Styling: Fashion&Friends team

Hair styling: Studio Prostor

Make-up: Nena Ilić

Models: Barbara Tatalović, Sara Todosijević, Snežana G. @Model Scouting Office, Arthur @Elite Milan, Sava Suvačarov @Demons Model Management

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

MELI SPREMA VELIKO IZNENAĐENJE! Sa OVOM pevačicom će snimiti duetsku pesmu!

Pevačica Meli iz dana u dan sve više dobija simpatije publike, a za njene nastupe su zainteresovani vlasnici mnogih klubova.Ona vredno radi na svojoj karijeri, a u prilog tome ide i nova pesma koju priprema.Kako smo saznali, radi se o duetskoj pesmi i to ni manje, ni više nego sa […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now