MELI SPREMA VELIKO IZNENAĐENJE! Sa OVOM pevačicom će snimiti duetsku pesmu!

Semir Kaljic
0 0
Read Time:53 Second

Pevačica Meli iz dana u dan sve više dobija simpatije publike, a za njene nastupe su zainteresovani vlasnici mnogih klubova.
Ona vredno radi na svojoj karijeri, a u prilog tome ide i nova pesma koju priprema.
Kako smo saznali, radi se o duetskoj pesmi i to ni manje, ni više nego sa koleginicom Tamarom Milutinović.
– Meli je dobila pesmu koja bi se odlično uklopila kao duetska pesma sa nekom koleginicom. S’obzirom na to da se sa Tamarom često sretala na snimanjima i da se zbližila sa njom, Milutinovićeva je bila pravi izbor – rekao je dobro upućen izvor.
S’druge strane, Tamara je oduševljena koliko je Meli posvećena svemu što radi i kako sigurno i planski korača estradnim stazama. Meli je inače poznata kao neko ko pleni pažnju gde god se pojavi, a na sva snimanja sa sobom vodi frizera i šminkera. 

Dok duet ne bude završen, slušaćemo Melin prvenac, u emisiji kod “Pred fajront” u kojoj je učestvovala sa Bekijem Bekićem i Ackom Nezirovićem.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Izašao je novi peti po redu "Zbornik"

Izašao je novi peti po redu Zbornik i kako predsjednik udruženja književnika i umjetnika “Zenit ” gospodin Milan Rajovic kaže u “Zborniku” kojeg su nazvali “Oaza ljubavi” svaka pjesma je ljubav . Mnostvo autora i pjesama dobro ukoričena “Oaza ljubavi” će se nadamo svidjeti čitaocima. Gospodin Rajovic inače knjževnik koji […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now