U pripremi svoje pesme koje pretenduje da bude APOSLUTNI HIT, Stefan Sredojević snima cover

10 3
Read Time:37 Second

Mladi pevač Stefan Sredojević, koji vrtoglavom brzinom ide ka samom vrhu naše pevačke scene, nedavno je najavio da je njegova pesma u samoj završnici. Stefan Sredojević ne krije oduševljenje što njegova pesma, koja pretenduje da bude apsolutni hit samo što nije ugledala svetlost dana.

U iščekivanju pesme svoju publiku nikada ne ostavlja ravnodušnom, pa je zato ovih dana snimao cover za pesmu Armina Muzaferije “Džehva”.

“ Inače sam veliki zaljubljenik u bosansku muziku i taj melos i veoma često pevam baš te pesme. A i Sarajevo mi je jedan od omiljenih gradova. “, istakao je Stefan.

Stefan je ovaj cover snimio u muzičkom studiju „Family“ koji se nalazi u blizini Niša, a kroz par dana ćete moći da čujete i kako ovaj cover zvuči.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
60 %
Sleepy
Sleepy
20 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
20 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Spektakularno otvaranje treće sezone splava MONEY!

Petak veće će u Beogradu da bude posebno veće .Mnogobrojne zvanice iz sveta estrade, televizije, kulture pojaviče se na žurki povodom otvaranje treće sezone splava “Money”. Money splav je vrhunski objekat, koji je letnji klub The Bank. Svi oni koji su voleli da izlaze u ovaj klub, sigurno će biti […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now