Karleuša ne krije svoje teške trenutke kroz koje je prolazila! (FOTO)

admin
2 0
Read Time:39 Second

Jelena Karleuša ne krije svoje teške trenutke kroz koje je prolazila. Pre nego što je počela da se bavi ovim poslom, nije živela kao i sada. Karleuša je jedna od najpopularnijih i najbogatijih pevačica na našim prostorima. Ali pored svega sto sada ima, ne krije da su njeni počeci bili teški.

Često deli privatne i porodične trenutke sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Ovaj put je podelila i sećanje na najdraže osobe iz svog detinjstva: majku, tetku i baku.

“Kad sam bila mala, najviše me je nervirala nemaština. Ubijalo me je što gledam majku, tetku i baku kako se muče. Bila sam skromna devojčica, koja im nije tražila ništa, sem da mi veruju da ću jednog dana uspeti. I verovale su mi. I uspela sam. Za njih.” – istakla je Jelena.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Premijera pesme Stefana Sredojević koju smo dugo čekali

Naši mediji već par dana neprestano pišu o spotu i pesmi mladog pevača Stefana Sredojević koja se snimala. Naime, reč je o pesmi „Oltar“ koja je pre par sati i premijerno postavljena na YouTube kanal. U pesmi se radi o nesrećnoj ljubavi, pokušaju okončanja života, a pored pevača Sredojevića u spotu, u […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now