MC Stojan postao otac?!

admin
0 0
Read Time:52 Second

Jedan od trenutno najpopularnijih pevača sa domaće muzičke scene zaintrigirao je fanove svojom poslednjom objavom na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Marko Stojković, poznatiji pod pseudonimom MC Stojan, objavio je fotografiju sa bebom u kolicima, te su svi pomislili da je u pitanju njegova prinova. 

Veliki broj fanova mu je uputio čestitke ispod fotografije, a među njima su se našle i kolege.

https://www.instagram.com/p/CF2NRPIHW7O/?utm_source=ig_embed

 Čestitam brate, da je živ i zdrav i da budeš dobar tata Stole – napisao je ispod fotografije Devito, dok se Teodora Džehverović takođe nadovezala sa čestitkama napisavši samo ,,Čestitamo”. 

Pored mnogobrojnih čestitki, našli su se i komentari gde su njegovi fanovi vidno zbunjeni, s obzirom na to da pevač nikada nije javno govorio o svom ljubavnom životu, kao ni o tome da treba da dobije svoje prvo dete, a najviše su razočarane Stojketove obožavateljke.

Podsećamo, Marko je izbacio 2018. godine numeru ,,Alo” u kojoj je imao i kolica za bebu, pa se mnogi nadaju da je ovo samo kadar iz nekog narednog spota. 

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

RUŽA RUPIĆ POKAZALA DEČKA, A MNOGIMA JE OVO ZAPALO ZA OKO (FOTO)

Jedna od pozatijih influenserki na našim prostorima napokon je pokazala svoju jaču polovinu. Ruža Rupić retko priča o svom privatnom, pa tako i emotivnom životu, ali novi momak je između ostalog muzičar kao i ona.  Na svom Instagram profilu je podelila fotku sa njim, a ono što je zanimljivo je da […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now