Boris Javorski : Relaksacija i odmor su obavezni!

admin
0 0
Read Time:48 Second

PRAKTIČNI SAVET ZA ČITAOCE

IME I PREZIME: Boris Javorski

ZANIMANJE: Muzičar,fotograf,snimatelj

Podelite sa nasim čitaocima praktičan savet koji bi im olakšao rešavanje određenog problema ali i savet za rešavanje problema u međuljudskim odnosima?! Vi izaberite!

 Kao što sam naveo u opisu, bavim se: muzikom, fotografijom, snimanjem, režijom. Sve bi to bilo dobro da u tom poslu nema mnogo stresa, koji traži dosta strpljenja. Svi ovi poslovi iziskuju veliki broj obaveza zbog kojeg nekad nemam vremena za privatne čarolije, hehe. Ovi naši životi su trista na sat.. (brzo se živi, glava na hiljadu strana, stres), pa Vam toplo preporučujem odmor, relaksaciju i punjenje baterija. Okružite se pozitivnim ljudima, onima koji ne mrače..Sa kojima će Vam kafa biti “sunčana”, iako napolju pada kiša. Restoran, kafić na obali, obala puna zelenila, voćni mix(meni naročito drag), par neobaveznih tema i mozak na pašu. Predveče preporučujem dobar film.

Srdačan pozdrav iz Banjaluke, ljubi Vas Boris J.

 

Hvala na razgovoru!

Urednik Jelena Govedarica

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Davor Badrov : Detinjstvo pamtim po rođendanima i autićima!

KROZ DETINJSTVO VIP LICNOSTI Autor i urednik : Jelena Govedarica IME I PREZIME:Davor Badrov ZANIMANJE:Pevac “Ja baraba sve joj dzaba”,”Subota je ludilo”,”Hitna pomoc”,”Svatovska”,”Jedina”,”Rasplakao sam princezu”… 1.DETINJSTVO PAMTIM PO… –Rodjendanima i auticima. 2.NAJVECA “ZLOCA”KOJU SAM U DETINJSTVU URADIO JE? -Zapalio sa sumu i sakrio se pod krevet .Zvao mamu i govorio […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now