Kana Tomašević : ‚‚I kao dete bila sam osobenjak i isterivala pravdu!‚‚

admin
0 0
Read Time:2 Minute, 12 Second

 

Autor i Urednik Jelena Govedarica

Ime i prezime:Kana Tomasevic

Zanimanje: Modna blogerka,Nacelnik Direkcije za prvi nivo kontrole u Ministarstvu finansija u Podgorici, urednik on line magazina “Chiwelook”,Modni urednik magazina “Jolly Woman”

1.DETINJSTVO PAMTIM PO…

Djetinjstvo pamtim po bezbrižnim, razigranim i srećnim danima, koje sam provodila uz porodicu i drugare iz vrtića i škole. Pamtiću ga i po tatinim putovanjima, sa kojih smo sestra i ja obavezno dobijale poklone ali i ljubavi koju su nam on i majka pružali. Djetinjstva se rado i često sjetim.

2.NAJVECA “ZLOCA”KOJU SAM U DETINJSTVU URADILA JE?

U suštini nijesam bila zločesto dijete, više sam bila mali osobenjak, i pomalo prgava. Najveca “zloca” sam ispala kad sam mlađu sestru ošišala na kratko, i naravno, potpuno ukrivo. Imala sam nekih 5 godina. Osim ovoga, moji su imali problem jer sam stalno “istjerivala pravdu” i svađala se u to ime.

3.ZAMISLJALA SAM DA CU BITI…

Imala sam dosta faza kada sam zamišljala šta ću biti, a išlo sam od estradne dive i modne dizajnerke pa do predsjednice države.

4.IGRICA KOJU PAMTIM…

U vrijeme kad sam ja bila dijete, tek je par nas imalo kompjutere, ali mene kompjuterske igrice nikada nijesu pretjerano zanimale. Više sam voljela društvene igre poput monopola i rizika, a ipak najviše sam uživala u vožnji rolera.

5.NADIMAK SAM DALA-KOME?

Nadimak sam još kao vrlo mala dala svom ujaku, koji se zove Mijo i jedna je od osoba za koju sam baš vezana. Nadimak sam mu dala Mimg, a zašto, to već ne mogu da se sjetim.

6.MOJE OMILJENO JELO BILO JE…

Moje omiljeno jelo bile su pohovane teleće šnicle i pomfrit, koje mi je baba spremala svaki dan za ručak, jer ništa drugo nije dolazilo u obzir. Drugo mjesto zauzima pašta i treće hamburger.

7.U SVETU POSTOJI JEDNO CARSTVO U NJEMU CARUJE DRUGARSTVO…ZA TEBE OVAJ STIH ZNACI STA?

Meni drugarstvo predstavlja nešto lijepo, iskreno, najvažnije, i neiscrpna je tema… Drugarstvo je prihvatanje, poštovanje, ljubav, dijeljenje malih tajni. To je podržavanje, čuvanje i njegovanje drugarskog odnosa.

8.DECIJA PESMICA KOJU SI PEVALA?

Dječija pjesmica koju sam pjevala je “Miš je dobio grip, pa je sjeo u džip”… Ipak, pjesma koja je obilježila moje djetinjstvo je “Ja se zovem Ivana, a tata me zove zlato” od Zdravka Čolića.

9.NAVIKU IZ DETINJSTVA KOJU SAM ZADRZALA JE?

Navika iz djetinjstva koju sam zadržala je da vrtim kosu. A pohivane šnicle i pomfrit su i dan – danas omiljeno jelo.

10.BAJKA KOJU PAMTIM JE?

U djetinjstvu sam obožavala bajke braće Grim, a posebno me fascinirala Zlatokosa.

 

Hvala na razgovoru!

Autor i Urednik Jelena Govedarica
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Adis Skaljo : ‚‚Toliko sam bio nemiran da su svi ‚‚bili bolesni‚‚ kad me trebalo čuvati !‚‚

KROZ DETINJSTVO VIP LICNOSTI IME I PREZIME: ADIS SKALJO ZANIMANJE: PEVAČ Autor i Urednik Jelena Govedarica 1.DETINJSTVO PAMTIM PO… ..tome da niko od rodbine i bližih prijatelja nije bio sretan kada bi me trebao pričuvati dok tata i mama rade. Bio sam toliko nemiran, „živ“ i bučan, da bi svi bili […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now