Hadži Duško Đurđević : STRINI SAM DAO NADIMAK “LUDA STRINA” A KOMŠIJI “MONSTRUM”

admin
0 1
Read Time:2 Minute, 12 Second

Ime i prezime: Hadži Duško Đurđević ‚‚VIDOVITI DALI‚‚

Najuspešniji vidovnjak u Evropi, a poznat širom sveta, svojim je moćima, koje mu je dala Sveta Petka, pomogao velikom broju ljudi. Knjige koje je napisao su: “Putovanje u središte duše”, “Čarolija duše”.

STRINI SAM DAO NADIMAK “LUDA STRINA” A KOMŠIJI “MONSTRUM”

DETINJSTVO PAMTIM PO…

Detinjstvo pamtim po ocu koji me vozio u korpi za decu na biciklu i sa mnom i sestrom se igrao u pesku .Rano smo ga izgubili i falio mi je kroz život 😑.

NAJVEĆA “ZLOĆA” KOJU SAM U DETINJSTVU URADIO JE?

Tata i mama su radili tada , nismo imali vodu u kući , bila je pumpa. Sestra i ja smo se igrali i prskali .Bližilo se vreme da roditelji dolaze sa posla a sestri se kosa nije osušila. Gde god je bila mokra ja sam uzeo makaze i šišao je i sakrivao u ormar . Imala je dugu kosuuuuu a tata je volio njenu dugu kosu. Medjutim, pošto sam je unakazio morali su je ošišati na mušku frizuru .

ZAMIŠLJAO SAM DA CU BITI…

Zamišljao sam da ću biti popularan i poznat, kamera i fotoaparat su me oduvek hteli . Uvek sam mislio da cu bit pevač . Muzika je bila moj život i neostvareni san . Popularnost i medijsku pažnju postigao sam svojom delatnošću s kojom se bavim evo već punih 21 god.

IGRICA KOJU PAMTIM…

Igračka medo panda crno beli i u izbeglištu sam ga nosio sa sobom i sve troje moje dece se igralo sa njim i danas ga imam…

NADIMAK SAM DAO – KOME?

Nadimak sam dao mojoj strini koju najviše volim -“luda strina “. Jednom komšiji – “monstrum ” i najboljoj komšinici koja mi je kao majka – “moja Beri”.

MOJE OMILJENO JELO BILO JE…

Moje omiljeno jelo je bilo knegle sa šljivama.

U SVETU POSTOJI JEDNO CARSTVO U NJEMU CARUJE DRUGARSTVO…ZA TEBE OVAJ STIH ZNAČI ŠTA?

Taj stih znači : “U najtežim trenutcima mog života zaista to drugarstvo i carstvo su mi pomogli da prevaziđem svu bol i tugu koja me je zadesila. Pravi prijatelji i drugari su sa mnom prolazili i pomagali mi da preprodim najgore.”

DEČIJA PESMICA KOJU SI PEVAO?

Ja sam tatin šećer, tata je moj med, zajedno smo sladoled, zajedno smo meddddddd. To mi peva moja kćerkaaaaa to je naša himna!!!

NAVIKU IZ DETINJSTVA KOJU SAM ZADRŽAO JE?

Navika iz detinjstva koju sam zadržao je pranje zuba i tuširanje pre spavanja . Ujutro nameštanje kreveta i uzgajanje cveća i sređivanje dvorišta .

BAJKA KOJU PAMTIM JE?

Moj život pre rata bio je bajka .Došao je rat, prošli smo golgotu pa mi je sve ličilo na onu najgoru bajku Ivica i Marica ,njih je zarobila veštica a nas vojska .

 

autor i urednik Jelena Govedarica

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Adobeli predstavio novu pesmu NEVER GIVE UP

Adobeli prestavlja prvu solo pjesmu a takodze slavi i rodjendan .. Never give up se zove i adi je najbolji tako i najdrazi projekat do sad . vrijeme je da pokazem sta ja znam sam i mislim da sam svoje znanje dobro pokazao u ovoj pjesmi . Standartna ekipa je […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now