Nataša Milosavljevic : ‚‚Ružina vodica odličan fiksator za šminku ali i tretman za kosu!‚‚

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 29 Second

IME I PREZIME: Nataša Milosavljevic

ZANIMANJE: Vlasnica agencije AR Scouting za CG, Miss Crne Gore 2015, Miss model svijeta Crne Gore 2013,dio tima Energylife,prosvetni radnik.

PRAKTIČNI SAVET ZA ČITAOCE

Podelite sa nasim čitaocima praktičan savet koji bi im olakšao rešavanje određenog problema ali i savet za rešavanje problema u međuljudskim odnosima!

Zbog prirode posla kojim se bavim često sam našminkana pa sam dosta savijeta usvojila što od naših šminkera, što od šminkera iz inostranstva i rado ih podijelim. Da bi osvježila lice,posebno oči ako su umorne staviti malo hajlajtera iznad i ispod obrva prateći njihovu liniju. Bebi puder četkicom nanosim između dva sloja maskare jer tako trepavice izgledaju gušće. Ružina vodica je nezaobilazna bilo da je koristim kao fiksator na kraju šminkanja ili kao pakovanje za kosu. Blagotvorna je za kozu i kosu,daje svjež izgled licu i postojanost sminke tokom cijelog dana a kosu čini blistavom,mekom, predivnog mirisa. Kada nas pritisnu “muke” svi bismo mi neka brza,instant riješenja,sad i odmah. A ponekad samo treba udahnuti duboko,naučiti čekati i imati strpljenja pustiti život da nam sam otvori put.Često se desi da su i u ljubavi bolni završeci samo zamaskirani lijepi novi počeci. Za neke probleme u medjuljudskim odnosima donosi prvi utisak koji iaoko je vrlo bitan,ne treba na osnovu njega oblikovati čvrsto i strogo mišljenje o toj osobi kao i imati očekivanja bilo kakva. Kada sam prestala da očekujem bilo šta od ljudi prestala sam i da imam razočarenja. Tada samo možete se iznenaditi. Prijatelji pravi su mi oni koji su uz mene kada mi je najljepše,kada se raduju mom uspijehu i mojoj sreći a ne koji su tu samo kada je teško. Riješiti se predrasuda i uvijek sagledajte širi kontekst.

 

Autor i urednik : Jelena Govedarica

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Robert Bijelić : ‚‚I danas dok se kupam pevam na sav glas!‚‚

IME I PREZIME: Robert Bijelić ZANIMANJE: Pevač “Nisi ti ta”, “Znam”, “Apsolutno moja”, “Tuzne mi noci”, “Normalan” 1.DETINJSTVO PAMTIM PO… Druzenje sa drugarima, zezanje.. 2.NAJVECA “ZLOĆA”KOJU SAM U DETINJSTVU URADIO JE? Ne bih znao nista posebno ili strasno. 3.ZAMISLJAO SAM DA CU BITI… Pjevač 4.IGRICA KOJU PAMTIM… Super Mario 5.NADIMAK […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now